Το Airbnb λανσάρει online εμπειρίες

airbnb
ΤΡΙΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Με το λανσάρισμα των Online Experiences, το Airbnb μας δίνει έναν ακόμη τρόπο να ταξιδέψουμε εικονικά, βοηθώντας κάποιους ανθρώπους να συνεχίσουν να έχουν εισόδημα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η δημοφιλής πλατφόρμα βραχύχρονης μίσθωσης, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της πανδημίας και της καραντίνας, συζήτησε με ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο με σκοπό να βρεθεί μια λύση για το διάστημα που διανύουμε. Έτσι συστήθηκε μια ομάδα με σκοπό να εξασφαλίσει την μεταφορά της... μαγείας του πραγματικού κόσμου, στον ψηφιακό. Εμπειρίες όπως ο διαλογισμός με βουδιστές μοναχούς, οι εικονικές επισκέψεις με τα σκυλιά του Τσέρνομπιλ, η μαγειρική με μια οικογένεια από το Μαρόκο, ακόμη και η βόλτα με μερικές κατσίκες στα βουνά Catskills της Νέας Υόρκης, όλα είναι δραστηριότητες που μπορούν πλέον να κάνουν όλοι από το σπίτι τους, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους.

Οι εμπειρίες φυσικά δεν σταματούν εκεί, αλλά περιλαμβάνουν sessions με masters του καφέ ή του μπαρ για να μάθετε τα μυστικά για τον καλύτερο καφέ ή κοκτέιλ, προγράμματα γυμναστικής για να μείνετε σε φόρμα, προγράμματα διατροφής, εικονικά βόλτα με το ποδήλατο και πολλά ακόμη.

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες, μπορείτε κι εσείς και η οικογένειά σας να αποκτήσετε μια όμορφη εμπειρία από το σαλόνι σας και ταυτόχρονα να βοηθήσετε να διατηρήσουν εισόδημα κάποιοι άνθρωποι αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας που διανύουμε.

Ακόμη, το Airbnb κάνει ένα ακόμη βήμα και βοηθά τους πιο ευάλωτους να βρουν την ανθρώπινη επαφή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χρησιμοποιώντας τις εικονικές εμπειρίες. Λόγω του ότι εκατομμύρια ηλικιωμένοι είναι μόνοι και απομονωμένοι αυτό το διάστημα, το Airbnb συνεργάστηκε με τοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο με σκοπό τη δημιουργία δωρεάν online εμπειριών στις τοπικές κοινότητες, έτσι ώστε να έχουν ανθρώπινη επαφή και ίσως να εκπαιδευτούν σε κάτι καινούργιο.

Οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες σε πάνω από 50 Airbnb Experiences αυτή τη στιγμή και αναμένεται να γίνουν ακόμη περισσότερες.