Πώς να ταξιδέψετε στους πιο όμορφους προορισμούς του κόσμου από τον καναπέ σας

matsou-pitsou
ΤΡΙΤΗ, 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το ξέρουμε ότι δεν είναι το ίδιο. Όταν μπορείς, όμως, να ξεφύγεις έστω και για λίγο από την αίσθηση του εγκλωβισμού και της καραντίνας με όμορφες εικόνες σε διάφορα μέρη του κόσμου, ευγνωμονείς τον Θεό για τη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Μάτσου Πίτσου, Περού
Ένα ταξίδι στο Μάτσου Πίτσου για τους περισσότερους είναι από αυτά που ενδεχομένως να μην κάνουν ποτέ στη ζωή τους. Γι’ αυτό και είτε σε καραντίνα είτε χωρίς, κάντε κλικ εδώ και ζήστε μια υπέροχη εικονική ξενάγηση στην ορεινή θέα, το πράσινο και τα αλπακά, όπου το μόνο που θα σας λείψει είναι το πραγματικό υψόμετρο. Η ξενάγηση πραγματοποιείται σε 360 μοίρες και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ερείπια των Ίνκα, τον Ναό της Σελήνης, το Huayna Picchu που είναι η κορυφή και τον ποταμό Urubamba. Μην παραλείψετε να έχετε ανοιχτό τον ήχο για να ακούτε ταυτόχρονα την ιστορία του τόπου.

Τόκιο, Ιαπωνία
Ο Πύργος του Τόκιο είναι ήδη η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευή της Ιαπωνίας, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τη θέα από εκεί, στα 200 μέτρα ύψος. Κι αν δεν μπορείτε να τη φανταστείτε, το live stream θα σας βοηθήσει να τη ζήσετε όσο πιο ζωντανά γίνεται με πανοραμικές λήψεις από το όρος Φούτζι στην περιοχή Roppongi και από την συνοικία Ginza μέχρι το Shiodome καθημερινά.

Fontana di Trevi, Ρώμη
Ο πιο ασφαλής τρόπος να πάτε στην Ιταλία αυτή τη στιγμή είναι μόνο μέσω διαδικτύου κι αν θέλετε να δείτε το διάσημο σιντριβάνι Fontana di Trevi μπορείτε να κάνετε κλικ στην webcam του Skyline και να θαυμάσετε από όσο πιο κοντά γίνεται το μπαρόκ design και τα κρυστάλλινα νερά του.

Μαλδίβες
Για πιο εξωτική και περιπετειώδη απόδραση, μπορείτε να κάνετε scuba-diving με την υποβρύχια κάμερα του Skyline εδώ και να δείτε πολύχρωμα ψάρια και θαλάσσιες χελώνες στον εντυπωσιακό βυθό των Μαλδίβων. Κι αν είστε περισσότερο της… ξηράς, φτιάξτε το αγαπημένο σας κοκτέιλ και συντονιστείτε στο Meeru Island Live stream όπου θα δείτε αυτό που περιμένετε: λευκή άμμο, τιρκουάζ νερά και φοίνικες, σε ένα φουλ τροπικό σκηνικό.

Times Square, Νέα Υόρκη
Η Νέα Υόρκη σίγουρα δεν είναι η «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» αυτές τις ημέρες, αλλά η Times Square δεν μπορεί να ερημώσει τελείως ούτε με την παγκόσμια πανδημία. Με το live stream της Earth Cam θα δείτε τι συμβαίνει στο άλλοτε πολυσύχναστο δημοφιλές σημείο της πόλης, όπου τώρα οι πεζοί περπατούν κρατώντας αποστάσεις, ενώ τα κίτρινα ταξί συνεχίζουν να περνούν ασταμάτητα.

Σαντορίνη
Αν αυτό που σας λείπει δεν είναι το εξωτερικό, αλλά το καλοκαίρι, μπορείτε να πάτε μέχρι τη βασίλισσα των Κυκλάδων με ένα κλικ στο Santorini live stream και να έρθετε για λίγο σε επαφή με το αγαπημένο μπλε-άσπρο των ελληνικών νησιών. Η κάμερα προβάλλει πανοραμικές εικόνες από το Φηροστεφάνι, χωριό βόρεια των Φηρών με την απίστευτη θέα που όλοι γνωρίζουμε από το ρομαντικό νησί των Κυκλάδων.

Λονδίνο, Αγγλία
Αν και κανένα live stream δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη θέα από το London Eye ή το Parliament Hill του Λονδίνου, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε στη συνθήκη καραντίνας. Κάντε κλικ εδώ και ζήστε την εμπειρία 360 μοιρών του visit London, όπου θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε περισσότερα από 25 σημεία, όπως το Big Ben, το παλάτι του Μπάκιγχαμ, την Tower Bridge κ.ά.