Ετοιμάζεται ο ταξιδιωτικός οδηγός του Anthony Bourdain

anthony-bourdain
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2020

Μπορεί ο Anthony Bourdain να μην βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε στις βιβλιοθήκες μας τη δική του ματιά στον κόσμο, με τον νέο ταξιδιωτικό οδηγό που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Το τελευταίο βιβλίο του δημοφιλούς ταξιδευτή και σεφ Anthony Bourdain, που έβαλε τέλος στη ζωή του το καλοκαίρι του 2018 βυθίζοντας τον κόσμο του ταξιδιού και της γαστρονομίας στη θλίψη, έρχεται τον Οκτώβριο, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στους fans του να χαμογελάσουν.

Το βιβλίο του είναι ένας ταξιδιωτικός οδηγός με τίτλο World Travel: An Irreverent Guide και όπως φανερώνει η ονομασία του, θα αποτελέσει οδηγό σε κάποια από τα πιο συγκλονιστικά μέρη του πλανήτη, μέσα από τη ματιά και την εμπειρία του Bourdain.

Ο Bourdain δούλευε πάνω σε αυτό το βιβλίο πριν το θάνατό του, αλλά τελικά ολοκληρώθηκε από την συνεργάτιδά του Laurie Woolever, η οποία πέρασε σχεδόν με δεκαετία στο πλάι του, βοηθώντας τον και συνυπογράφοντας και το βιβλίο μαγειρικής Appetites.

Ο οδηγός θα περιέχει τα αγαπημένα μέρη του Bourdain στον κόσμο, μαζί με συμβουλές για το πότε να τα επισκεφτούμε, πού να μείνουμε, τι να φάμε και τι να αποφύγουμε, όπως επίσης και χιουμοριστικές ιστορίες από φίλους, συνεργάτες και συγγενείς του, αλλά και έναν οδηγό για τα πιο οικονομικά μέρη για φαγητό στο Σικάγο, από τον μουσικό παραγωγό Steve Albini.

Κάθε κεφάλαιο του οδηγού θα περιλαμβάνει έξυπνες γελοιογραφίες από τον σκιτσογράφο Tony Millionaire και σίγουρα υπόσχεται να μας ταξιδέψει από τη ματιά του αγαπημένου σεφ και ταξιδιώτη που έφυγε νωρίς.