Δεν θα πραγματοποιηθεί η Athens Flying Week

athens-flying-week
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2020

Άλλο ένα δρώμενο που ο κορωνοϊός δεν θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί φέτος τον Σεπτέμβριο.

Η φετινή Athens Flying Week επρόκειτο να πραγματοποιηθεί 19&20 Σεπτεμβρίου, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής, Παναγιώτη Ποδηματά, ματαιώνεται λόγω των ανυπέρβλητων εμποδίων που προκαλεί η πανδημία του COVID-19.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η απόφαση αυτή δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, αλλά μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών και σεναρίων. Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων, των πληρωμάτων, αλλά και όλων όσων αγαπούν την Athens Flying Week παραμένει βασική προτεραιότητα και με γνώμονα την αφοσίωση σε αυτές τις αξίες, το μόνο ρεαλιστικό σενάριο ήταν η ματαίωσή της.

Η Athens Flying Week στηρίζεται σε ένα ευρύ φάσμα εργαζομένων και μέσων, όπως τα μεταγωγικά αεροσκάφη και τα πληρώματά τους, διασώστες και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και σε ένα σημαντικό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού που αυτή την περίοδο προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Viva στο [email protected] και να επιλέξουν είτε την επιστροφή του ποσού ή τη μεταφορά του εισιτηρίου για το 2021.