Το Mediterranean Yacht Show έρχεται ψηφιακά

mediterranean-yacht-show
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2020

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού θα παρουσιάζει το πρώτο Virtual Charter Show παγκοσμίως.

Η έκθεση Mediterranean Yacht Show του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού που αποτελεί πλέον θεσμό στην παγκόσμια κοινότητα του yachting, πρόκειται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και σε virtual εκδοχή, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το βεληνεκές της.

Έχοντας ανακηρυχθεί ως η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς και προσελκύοντας εκατοντάδες επαγγελματίες του yachting από όλο τον κόσμο, το Mediterranean Yacht Show (ΜEDYS) διοργανώνεται με τη συμμετοχή πλήθους yachting agencies που παρουσιάζουν την αφρόκρεμα των σκαφών τα οποία διατίθενται προς ναύλωση στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο. Μέσα στα έξι χρόνια της διεξαγωγής του στο λιμάνι του Ναυπλίου, το MEDYS έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μια από τις σημαντικότερες B2B εκθέσεις του είδους της και η μεγαλύτερη διεθνώς ως charter show.

Φέτος τον Σεπτέμβριο, μέσω μια διαμορφωμένης πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν ψηφιακά, να ξεναγηθούν στα συμμετέχοντα σκάφη, να ενημερωθούν για το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων τους και των επιλογών που παρέχουν, καθώς και να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με τους Central Agents για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη ναύλωση.

Το λιμάνι του Ναυπλίου θα «ζωντανέψει» στις οθόνες με έναν εντυπωσιακό στόλο από δεκάδες motor yachts, sailing yachts και motor sailers να παίρνουν τη θέση τους, έτοιμα να δεχθούν την ψηφιακή επίσκεψη εκατοντάδων brokers από όλο τον κόσμο.

Αναδεικνύοντας διαχρονικά την υπεροχή του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού και το MEDYS ενισχύουν -αυτή τη φορά online- το yachting στη χώρα μας και τη διασύνδεση μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου παρουσιάζοντας το πρώτο Virtual Charter Show. Σημειώνεται ότι το 7ο Mediterranean Yacht Show, θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2021 στο λιμάνι του Ναυπλίου, από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την αμέριστη υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων.