Ποιοι κέρδισαν στα Tourism Awards

tourism-awards
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Tα βραβεία-θεσμός του ελληνικού τουρισμού ανακοινώθηκαν παρά τις αντίξοες συνθήκες που περνά ο τουρισμός φέτος λόγω πανδημίας, δίνοντας κουράγιο, ελπίδα και επιβράβευση σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που στηρίζουν τη βιομηχανία.

Για 7η χρονιά φέτος, τα Tourism Awards που διοργανώνονται από το Hotel&Restaurant της Boussias Communications υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΤΕ και του ΞΕΕ, έδωσαν την επιβράβευσή τους σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τις υπηρεσίες και την καινοτομία τους στο κομμάτι του τουρισμού, ανοίγοντας με έναν όμορφο τρόπο τη φετινή… πολύπαθη σεζόν που έχει πληγεί σημαντικά από τον κορωνοϊό.

Οι νικητές που δίνουν φέτος το παράδειγμα ξεχωρίζοντας σε διαφορετικούς τομείς και αποδεικνύοντας το έργο τους στον ελληνικό τουρισμό είναι:

1. Strategy: ΤΕΜΕΣ Α.Ε. για τις νέες επενδύσεις στην Costa Navarino

2. Sustainability: Navarino Challenge των Active Media Group και Costa Navarino, ως η πρώτη ελληνική διοργάνωση που έθεσε και υλοποίησε αρχές αειφορίας

3. Digital Tourism: Ferryhopper για την δυναμική παρουσία σε όλα τα online κανάλια επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης.

4. Gastronomy: Aldemar Resorts - Sympossio Greek Gourmet Touring ως ένα πρωτοποριακό όχημα προβολής της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό

5. Greek Design: Anamnesia, για τη δημιουργία ενός πρωτότυπου εμπορικού χώρου, που αποπνέει μοναδική αίσθηση Ελληνικότητας, σε συνδυασμό με τα αποκλειστικά σχέδια Anamnesia.

6. Branding: Marketing Greece για την καμπάνια Oh My Greece | Unlock the Feeling

7. Travel Management: Mideast Travel Worldwide με περισσότερα από 36 χρόνια ιστορίας και εμπειρίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

8. Architecture & Interior Design: Elastic Architects - Ever Eden Hotel, Ανάβυσσος

9. Destination/Tourist Attractions: Windmills.gr, για την ανάδειξη του αιολικού πάρκου του Οροπεδίου Λασιθίου

10. Guest Experience: Celestyal Cruises, για τη ζεστή φιλοξενία, την υψηλή εξειδίκευση και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της που την κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων επιλογών κρουαζιέρας.

11. Hotels&Resorts: Poseidonion Grand Hotel ως ένα σύγχρονο ορόσημο της ελληνικής φιλοξενίας στις Σπέτσες

12. Innovation: Attica Group για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης

13. Specialty Travel: ΜΑΙΝΑΛΟΝ Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, για την υλοποίηση δικτύου μονοπατιών 1.000 χιλιομέτρων που συνδέουν τους αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου.

14. Technology: LG Electronics για λύσεις που φέρνουν το Internet of Things στο ξενοδοχείο

Info
winners.tourismawards.gr