Ποιο είναι το μήνυμα των πιλότων προς τον κόσμο;

aeroplano-ptisi
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι πιλότοι των αεροπλάνων μας ζητούν μια χάρη.

«Αγοράστε αεροπορικά όπως αγοράζατε χαρτί υγείας» είναι το μήνυμα που κυκλοφορεί στα social media από πιλότους, οι οποίοι φαίνεται να παίρνουν το μέλλον της βιομηχανίας στα χέρια τους, ζητώντας από τους followers να συνεχίσουν να κλείνουν διακοπές και αεροπορικά για μελλοντική χρήση.

Με hashtags #SaveAviation και #InThisTogether, η πιλότος της EasyJet, Charlotte Dielman έκανε ένα ποστ κρατώντας ένα πλακάτ που ανέγραφε “Buy flight tickets like you buy toilet paper” παροτρύνοντας τον κόσμο να ξεκινήσει και πάλι τα αεροπορικά ταξίδι και να δώσει το φιλί της ζωής στη βιομηχανία.

Ο πιλότος Chris Pohl της Virgin Atlantic ακολούθησε το παράδειγμα της Dielman, φορώντας όμως τη στολή του και προσθέτοντας μερικά… χαρτιά υγείας στη φωτογραφία. Ο ίδιος ζήτησε από τον κόσμο να μοιραστεί το μήνυμα και να ξεκινήσει να κλείνει εισιτήρια, έτσι ώστε οι αεροπορικές να γεμίσουν τα αεροπλάνα τους και ο κόσμος να πετάξει ξανά. Αναφέρει, μάλιστα, ότι πολύ συνάδελφοί του έχουν χάσει τις δουλειές τους ενώ όλοι έχουν αβέβαιο μέλλον και βασίζονται στην επιστροφή του κόσμου στα ταξίδια, που όσο πιο σύντομα συμβεί, τόσο το καλύτερο για τον κλάδο.