Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό και δραστήριο ΣΚ στην Ήπειρο

active-sundays
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Οι Active Sundays Μας προκαλούν να ζήσουμε μαζί τους την αλπική μαγεία της ξακουστής Δρακόλιμνης της Τύμφης, στη σκιά των κορυφών Αστράκα και Γκαμήλα.

Μια περιπέτεια με την πιο διάσημη αλπική λίμνη (δρακόλιμνη) της Ελλάδας, με τα ψηλά βουνά της Ηπείρου, με γραφικά χωριουδάκια να απλώνονται παντού και με θέα που παίρνει την ανάσα έχουν στα σκαριά για τις 27-28/6 οι Active Sundays, η ομάδα που οργανώνει αποδράσεις πεζοπορίας σε όλη την Ελλάδα και θέλει να σηκώσει δραστήριους και μη από τον καναπέ τους.

Σε ένα άκρως επιβλητιό τοπίο, η μαγευτική Δρακόλιμνη της Τύμφης θα μας στείλει στα 2.050 μέτρα υψόμετρο για να την απολαύσουμε στα καλύτερά της, με μοναδικό στόχο της περιπέτειας την εμπειρία να γευτούμε την ανάβαση στον ορεινό όγκο που δεσπόζει πάνω από το Πάπιγκο και την απολαυστική επιτυχία κατάκτησης ενός στόχου. Η ανεπανάληπτη Δρακόλιμνη είναι κυριολεκτικά το «κερασάκι στην τούρτα» και η επίσκεψη σ' αυτήν, επιβράβευση της όλης ανάβασης.  

Οι θεόρατοι «πύργοι της Αστράκας» θα σας συνοδεύουν μέχρι το καταφύγιο, γαντζωμένο σε ένα διάσελο, με άπλετη θέα των γύρω γραφικών χωριών και των επιβλητικών κορυφών με τους βραχώδεις σχηματισμούς να δίνουν κινηματογραφική διάσταση στο σκηνικό, όπου θα ζήσετε την εξαιρετική φιλοξενία και θαλπωρή.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια είναι κατάλληλη και για αρχάριους με πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχει κόστος 129,10 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί πλήρως εναρμονισμένη με τους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές.

Info
ActiveHike Δρακόλιμνη Τύμφης