Το μεγάλο debate για τον ελληνικό τουρισμό ξεκινά

tourismos-ellada
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Στις 30 Ιουνίου, σημαντικοί εκπρόσωποι του τουρισμού στην Ελλάδα πρόκειται να συμμετάσχουν σε ένα πολύ ενδιαφέρον debate για τη νέα εποχή στη φιλοξενία.

Ένα web conference με 10 ομιλητές πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30/6 από τις 10.30 έως τις 16.30, με θέμα τον ελληνικό τουρισμό τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ομιλητές του debate θα είναι o Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Κωνσταντίνος Βασιλείου Deputy CEO της Eurobank, η Κωστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου. Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου Phāea Resorts και Επικεφαλής του Τμήματος Αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της T.E.MEΣ. Α.Ε, η Κάλια Κωνσταντινίδου, ιδιοκτήτρια και αντιπρόεδρος της KANAVA SA, ο Γιάννης Παπαχρήστου, γενικός διευθυντής σε Ελλάδα και Κύπρο της Coca Cola HBC Greece, ο Πάνος Παλαιολόγος, ιδρυτής και CEO της HotelBrain, η Ρία Βογιατζή, ιδρύτρια των Elastic Architects, ο Μιχάλης Σκουλικίδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Θαλάσσιου Τουρισμού και CEO της Atlanta Golden Yachts, ο Ιάσων Τσάκωνας, CEO της Oliaros SA και ο Εμμανουήλ Βορδώνης, πρόεδρος του Poseidonion Grand Hotel.

Εγγραφείτε εδώ για να παρακολουθήσετε τους παραπάνω ενδιαφέροντες ομιλητές να δίνουν απαντήσεις για την επόμενη ημέρα στον κλάδο της φιλοξενίας σε ένα μεγάλο debate που θα συζητηθεί.