Το τέλειο Airbnb για ερωτευμένους στην έρημο του Τέξας

dome-airbnb
ΤΡΙΤΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να ζήσετε τον έρωτά σας για λίγο στον πλανήτη Άρη; Το εν λόγω Airbnb είναι το next best thing εντός πλανήτη, για όσους θα ήθελαν να ερωτοτροπήσουν σε σκηνικό ερήμου, στη μέση του απόλυτου πουθενά.

Αν μιλάμε για το απόλυτο social distancing με μια δόση ρομαντισμού, δεν υπάρχει καλύτερο από την έρημο. Στην έρημο του Τέξας, μάλιστα, στην Terlingua, υπάρχει το ιδανικό Airbnb για την περίσταση.

Με ένα δωμάτιο κι ένα μπάνιο, με ρεύμα ηλεκτρικής ενέργειας και σύστημα συλλογής νερού από τη βροχή, άρα και με βιώσιμο και οικολογικό χαρακτήρα, το εν λόγω Airbnb είναι η κατάλληλη επιλογή για όποιον θέλει να απομονωθεί και να γίνει ένα με τη φύση και να χαζεύει με το ταίρι του τον έναστρο ουρανό κάθε βράδυ.

Ονομάζεται The Dome (Ο θόλος) και είναι διαθέσιμο για ενοικίαση, ενώ έχει χτιστεί με cob, φυσικό υλικό που παρέχει προστασία από τη ζέστη, το κρύο, τον αέρα και τη βροχή. Το καλοκαίρι, όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του, ωστόσο, έχει αρκετή ζέστη, ενώ διαθέτει μια τουαλέτα compost έξω από το σπίτι.  

Ένα άλλο μελανό σημείο είναι τα έντομα και τα υπόλοιπα… πλάσματα της ερήμου, τα οποία το καλοκαίρι τριγυρνούν στην περιοχή, αλλά παραμένουν αβλαβή.

Όσοι αναζητούν στην επόμενη ρομαντική διαμονή τους κάτι που να μοιάζει εκτός πλανήτη, το εν λόγω Airbnb με 98 δολάρια τη βραδιά σίγουρα θα τους κινήσει το ενδιαφέρον.