Επαναλειτουργεί η Business Lounge της Lufthansa στην Αθήνα

lufthansa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η Business Lounge της Lufthansa στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών άνοιξε και πάλι τις πόρτες της, μετά από μία παύση σχεδόν 4 μηνών.

Η Lounge της Lufthansa, που διέκοψε τη λειτουργία του τον Μάρτιο του 2020 λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, είναι πλέον ανοιχτή καθημερινά από τις 05:30 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα, με μια σειρά αλλαγών με γνώμονα τη διασφάλιση της προστασίας και της ασφάλειας των επισκεπτών.

Η διάταξη των καθισμάτων στο σαλόνι έχει τροποποιηθεί, ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, η υπηρεσία self service ροφημάτων και ποτών δεν είναι πλέον διαθέσιμη και τα ζεστά ροφήματα σερβίρονται πλέον από το προσωπικό της Lounge σε ποτήρια μιας χρήσης. Επιπλέον, ένας self service μπουφές με τυποποιημένα ή συσκευασμένα γεύματα είναι διαθέσιμος για όλους τους επιβάτες που επισκέπτονται το κεντρικό σαλόνι, με διαφορετικές επιλογές κρύων πιάτων, που αλλάζουν ανάλογα με την ώρα, ενώ προς το παρόν δεν προσφέρονται ζεστά πιάτα.

Στους υπόλοιπους χώρους της Lounge, αλλά και στον χώρο του bistro θα προσφέρεται μόνο εμφιαλωμένο νερό, ενώ στη ρεσεψιόν έχει τοποθετηθεί προστατευτικό τζάμι για την ελαχιστοποίηση της φυσικής επαφής και την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού. Τέλος, δεν είναι πλέον διαθέσιμα περιοδικά και εφημερίδες.

Στο πλαίσιο της σταδιακής αύξησης της ζήτησης για ταξίδια και προκειμένου να προσφέρει περισσότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στους επιβάτες, ο Όμιλος Lufthansa, ενισχύει το πρόγραμμα δρομολογίων του στην Ελλάδα, προσθέτοντας από την περασμένη εβδομάδα μια νέα πτήση από τη Ρόδο προς το Μόναχο. Επιπλέον, θέλοντας να εξυπηρετήσει τους επιβάτες όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται και μετά το καλοκαίρι,  ο Όμιλος πρόκειται να προσθέσει μία επιπλέον καθημερινή πτήση από την Αθήνα για το Μόναχο, από τον Σεπτέμβριο και έπειτα.