Στο Nana Princess της Κρήτης η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας

nana-princess
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Σε έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς με πιστοποίηση «Covid Shield» από την TÜV AUSTRIA έχει μετατραπεί το Nana Princess στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Μια ακόμα επιτυχημένη τουριστική σεζόν διανύει το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη, το οποίο αποτελεί μια από τις πιστοποιημένες με το σχήμα «Covid Shield», της TÜV AUSTRIA, ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας. Το σχήμα πιστοποίησης συμπληρώνει μια σειρά από βραβεύσεις για το 5άστερο ξενοδοχείο, ενώ παράλληλα το κατατάσσει ανάμεσα στους ασφαλέστερους προορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του ξενοδοχείου από την έναρξη λειτουργίας του έχει διασφαλίσει τη λήψη αυστηρών μέτρων σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, με σκοπό την αντιμετώπιση και τον περιορισμό του Covid-19. Με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση της ιδιωτικότητας και την παροχή μιας άνετης διαμονής για όλους τους επισκέπτες του, το Nana Princess προχώρησε επίσης φέτος σε προσαρμογή των ήδη υπάρχοντων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αυτών της πολυβραβευμένης ομάδας του Royal Wellness Club και των χώρων εστίασης.

Στο πλαίσιο αυτό και υπό την επίβλεψη της TÜV AUSTRIA το Nana Princess έχει αποσπάσει επίπεδο πιστοποίησης high για τον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης. Το σχήμα αυτό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την παγκοσμίου κύρους εταιρεία Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων, στοχεύει στη στήριξη και προώθηση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, διασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των ταξιδιωτών σε διεθνή κλίμακα.