Η Thomas Cook επιστρέφει ως διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρία

thomas-cook
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ένα από τα πιο διάσημα brand βρετανικής φιλοξενίας που κατέρρευσε το 2019, επαναλανσάρεται ως online ταξιδιωτική επιχείρηση.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο κλάδος του τουρισμού κι όχι μόνο ταρακουνήθηκε από το κλείσιμο της Thomas Cook, που αποτέλεσε το παλαιότερο ταξιδιωτικό πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου και διαχειρίστρια εταιρία κέντρων αναψυχής, αεροσκαφών και ξενοδοχείων.

Ένα χρόνο μετά, το θρυλικό brand επιστρέφει ως «Covid-ready» ταξιδιωτική εταιρία που αρχικά θα προωθεί ταξίδια σε ασφαλείς από την πανδημία προορισμούς. Η νέα εταιρία θα «τρέχει» αποκλειστικά διαδικτυακά, προσφέροντας στο πελάτες της χιλιάδες ξενοδοχεία και πτήσεις, ώστε να σχεδιάσουν μόνοι τους τις διακοπές τους, σε δημοφιλείς παραθαλάσσιους προορισμούς και χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Τουρκία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν από ένα δωμάτιο μέχρι all-inclusive επιλογές, με τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το ταξίδι τους σύμφωνα με τον προϋπολογισμό τους και τις ανάγκες τους, ενώ στις πρόσθετες παροχές συμπεριλαμβάνονται και οι μετακινήσεις, η ενοικίαση αυτοκινήτου, το πάρκινγκ αεροδρομίου, η ταξιδιωτική ασφάλεια κ.ά.