Αυτή είναι η πιο χαρούμενη πολιτεία των ΗΠΑ

xabai
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Νέα έρευνα αποκάλυψε τις πολιτείες που καταφέρνουν να μείνουν θετικές εν μέσω πανδημίας και η Χαβάη φαίνεται να κατακτά την κορυφή της λίστας.

Μελέτη της αμερικάνικης ιστοσελίδας Wallethub που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, έδειξε ότι παρά το ζοφερό κομμάτι των καιρών, με την πανδημία του νέου κορωνοϊού να εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη, κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ καταφέρνουν να κρατήσουν ηθικό ακμαίο και θετική ψυχολογία.

Πιο ευτυχισμένη πολιτεία, σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται να είναι η Χαβάη, με την Γιούτα, τη Μινεσότα, το Νιου Τζέρσεϊ, το Μέριλαντ και την Καλιφόρνια να ακολουθούν. Στο πλαίσιο της έρευνας, μελετήθηκαν 32 παράγοντες, μεταξύ των οποίον το εργασιακό περιβάλλον, η συναισθηματική και φυσική ευεξία, η κοινωνία και το περιβάλλον.

Παρ’ όλο που η Χαβάη βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των πιο ευτυχισμένων πολιτειών, στο κομμάτι της συναισθηματικής και φυσικής ευεξίας, την ξεπέρασε το Νιου Τζέρσεϊ, το οποίο σκόραρε υψηλότερα. Στο εργασιακό περιβάλλον βρέθηκε στη θέση 16, με την Γιούτα και το Άινταχο να σκαρφαλώνουν στην κορυφή της κατηγορίας. Τελευταία πολιτεία στη λίστα ήταν η West Virginia, με τις νότιες πολιτείες Αρκάνσας και Οκλαχόμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση.