Ξεκινούν τα Greek Hospitality Awards

santorini-ellada
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ως ψηφιακό event θα πραγματοποιηθούν φέτος τα Greek Hospitality Awards στις 6 Οκτωβρίου.

Με 4 θεματικές ενότητες και 96 κατηγορίες βραβείων, τα Greek Hospitality Awards έχουν πλέον μπει στην τελική ευθεία και ετοιμάζονται να «λάμψουν» στις 6 Οκτωβρίου στις 10 π.μ., μέσα από την LiveOn πλατφόρμα του ethosGROUP. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι υποψήφιοι, πολιτικοί, αλλά και το κοινό θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι στο gha.liveon.tech προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή ψηφιακά και με ασφάλεια, μετά τα νέα μέτρα για τον Covid-19 στην Αττική.

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες των βραβείων είναι Best Greek Resorts, Best Greek City Hotels, Best Greek Hotel Facilities και Special Awards, ενώ κορυφαία βραβεία είναι το Top Greek Hotel 2020 και το Top Greek Resort 2020. Επίσης, οι τιμητικές διακρίσεις είναι οι: Greek Hospitality Leader, Greek Hospitality Influencer, Greek Hospitality Mentor, Greek Hospitality Rising Star, Greek Hospitality Personality, Best Greek City Break Destination, Best Greek Hospitality Region.

Τα βραβεία πραγματοποιούνται για 6η συνεχή χρονιά, αλλά πρώτη υπό αυτές τις συνθήκες, και τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ HELEXPO, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης θα χαιρετίσει την εκδήλωση, ενώ θα υπάρξει και πάνελ συζήτησης με θέμα που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από «Το μέλλον του Τουρισμού την εποχή της πανδημίας COVID-19».