Ο Οκτώβριος αναμένεται ξεχωριστός στο Elatos Resort & Health Club

elatos-resort
ΤΡΙΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η φθινοπωρινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και το Elatos Resort & Health Club ετοιμάζεται ήδη για τις καθιερωμένες δραστηριότητές του.

Ο Παρνασσός αρχίζει να ξαναμπαίνει στα σχέδιά μας για απόδραση και το Elatos Resort είναι σίγουρα μια δυνατή επιλογή, αποτελώντας έναν παράδεισο ιδιωτικότητας στην καρδιά της φύσης. Φέτος, σε απόλυτη αρμονία με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον τουρισμό, το ξενοδοχείο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να βιώσουν τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου, με ξεχωριστές δραστηριότητες και φυσικά πάντα την αίσθηση ηρεμίας σε μια αξέχαστη διαμονή στα αυτόνομα chalets στα 1.300 μέτρα υψόμετρο.

6o Ελληνικό Oktoberfest στο Elatos Resort
Τα δημοφιλή θεματικά Σαββατοκύριακα κάνουν πρεμιέρα με το 6ο Ελληνικό Oktoberfest, το οποίο έχει πια αναδειχθεί σε θεσμό. Στις 16-18 Οκτωβρίου το Elatos Resort & Health Club ετοιμάζει ξανά ένα ταξίδι γεύσεων με τοπικά εδέσματα με συνοδεία από αρωματικές μπίρες με προέλευση από ελληνικές μικροζυθοποιίες. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δοκιμάζουν ελεύθερα όλα τα είδη μπίρας με αποκορύφωμα ένα λαχταριστό μεσημεριανό γεύμα το Σάββατο. Ακόμη, θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τα όμορφα μονοπάτια του Παρνασσού μέσα από μια πεζοπορία στη φύση. Info: Διαμονή από €250/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet και 20% έκπτωση στην δεύτερη διανυκτέρευση. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή στο Oktoberfest (κατανάλωση μπίρας και μεζέδων το μεσημέρι του Σαββάτου)

28η Οκτωβρίου στο βουνό
Με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα, και να απολαύσετε την ηρεμία και τον φρέσκο αέρα του βουνού στο Elatos Resort & Health Club. Στις 23/10-1/11 το Resort υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια εξόρμηση στη φύση γεμάτη ευεξία και αναζωογόνηση, όπου μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητες βουνού με την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών του ξενοδοχείου. Info: Διαμονή από €290/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet. Early bird για κρατήσεις μεχρι 14/10, από 250€/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet. Ελάχιστη διαμονή: Δύο (2) διανυκτερεύσεις.

Όποτε κι αν θελήσετε να επισκεφτείτε το Elatos Resort & Health Club μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το ξενοδοχείο φροντίζει για την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Oktoberfest στο Elatos Resort εδώ.

Info
Elatos Resort & Health Club
Επτάλοφος Φωκίδας
2234 061162