Πώς είναι το φθινόπωρο στις Σπέτσες και το Poseidonion Grand Hotel;

poseidonion
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Σε μια από τις ομορφότερες εποχές του χρόνου, οι Σπέτσες ανακτούν την ηρεμία τους σε φθινοπωρινό πλέον τοπίο και το Poseidonion Grand Hotel έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει την εμπειρία διαμονής στο νησί των Αρωμάτων αξέχαστη και ασφαλή.

Παρατείνοντας τη σεζόν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, το ιστορικό Poseidonion Grand Hotel καλωσορίζει το φθινόπωρο, μια μαγευτική εποχή του χρόνου για τις Σπέτσες, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Νησιού των Αρωμάτων και σύμμαχο τον καλό καιρό, πάντα με ασφάλεια απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Στο οικείο και αγαπημένο πλέον κομψό περιβάλλον λιτής πολυτέλειας που γίνεται φανερή τόσο στα 52 δωμάτια και σουίτες του όσο και στους κοινόχρηστους χώρους, το Poseidonion Grand Hotel διατηρεί ως προτεραιότητα την προστασία και ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών του, καθώς και της τοπικής κοινότητας των Σπετσών, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και την εφαρμογή μιας σειράς αυξημένων πρωτοκόλλων υγιεινής.

Αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας αποτελεί η γαστρονομική φιλοσοφία του Ποσειδωνίου, αφιερωμένη στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα που μπορεί να γευτεί κανείς μέσα από το μενού του εστιατορίου Library Brasserie και τις προτάσεις του καταξιωμένου γάλλου chef Olivier Campanha. Την ίδια στιγμή, το Μποστάνι, η βιολογική φάρμα του ξενοδοχείου -που το τροφοδοτεί με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες- συνθέτει έναν «επίγειο παράδεισο» μέσα στην καταπράσινη φύση των Σπετσών για ασύγκριτες farm-to-table γευστικές αναζητήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης την ευκαιρία να μυηθούν σε ένα μοναδικό κόσμο ευεξίας στο Idolo Spa και να χαρούν τη γαλήνη της πισίνας ή να αφεθούν στα έμπειρα χέρια του hair expert Λοΐζου Ιωάννου και της ομάδας του, στο Poseidonia Hairworks. Οι λάτρεις της Τέχνης θα ανακαλύψουν μια εξαίρετη συλλογή έργων από την Artion Galleries που εκτίθενται τόσο στο χώρο της γκαλερί, όσο και στους χώρους του ξενοδοχείου. Επιπλέον, μια υπέροχη κολεξιόν ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ιδανικά για τις μέρες και τις νύχτες του φθινοπώρου στις Σπέτσες, φιλοξενείται στην Mageia Boutique by Ileana Makri.

Και για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν όσο το δυνατόν περισσότερους «κρυμμένους θησαυρούς» σε έναν τόπο, η υπηρεσία Travel Designer, τους προτείνει όλα όσα πρέπει να ανακαλύψουν. Μέσα από μια πληθώρα δραστηριοτήτων που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και τις επιλογές αλλά και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, η ομάδα του ξενοδοχείου σχεδιάζει tailor-made εναλλακτικές για κάθε μικρή ή μεγάλη εξόρμηση.

Οι πιο «σπιτόγατοι» που απλώς θέλουν να κακομάθουν τον εαυτό τους, μια σειρά από in-room services όπως, μεταξύ άλλων, private dining, θεραπείες spa & wellness αλλά και συνεδρίες εκγύμνασης, θα τους χαρίσουν την πολυπόθητη χαλάρωση. Όσοι αναζητούν την περιπέτεια θα εξορμήσουν σε πεζοπορίες στο ορεινό τοπίο του νησιού και θα κάνουν τον γύρο του με ηλεκτρικό ποδήλατο έχοντας συντροφιά το πανέμορφο τοπίο, ενώ εκείνοι που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους δεν έχουν παρά να εντρυφήσουν στην ιππασία και το παραδοσιακό ψάρεμα ή να λάβουν μέρος σε ενδιαφέροντα βιωματικά σεμινάρια.

Τα εντυπωσιακά χρώματα της φύσης, η δροσερή αύρα του Αργοσαρωνικού και η γοητευτική ατμόσφαιρα του νησιού, σε συνδυασμό με την αυθεντική φιλοξενία που προσφέρει το Poseidonion Grand Hotel, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να σκεφτούμε για απόδραση αυτή την εποχή.

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Poseidonion Grand Hotel εδώ.