Greek Hospitality Awards: ποιοι διακρίθηκαν

ellada-santorini
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Σε μια ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, τα βραβεία Greek Hospitality Awards πραγματοποιήθηκαν ψηφιακά και έδωσαν ένα συγκρατημένα αισιόδοξο μήνυμα για σταδιακή ανάκαμψη της αγοράς.

Στις 6 Οκτωβρίου, τα Greek Hospitality Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν ζωντανά μέσα από την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP, LiveOn, κι έδωσαν άλλη μια τονωτική ένεση στον τουρισμό, με τις διακρίσεις τους σε 4 θεματικές ενότητες και 96 κατηγορίες βραβείων.

Τον τίτλο του Top Greek Hotel 2020 κέρδισε φέτος το Makedonia Palace, ενώ Top Greek Resort 2020 αναδείχτηκε το Navarino Dunes-Costa Navarino. Πέρα από τις δύο κορυφαίες διακρίσεις, απονεμήθηκαν συνολικά 96 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές, με 140 ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις να κερδίζουν διάκριση. Οι τέσσερις θεματικές ενότητες των βραβείων είναι Best Greek Resorts, Best Greek City Hotels, Best Greek Hotel Facilities και Special Awards και οι τιμητικές διακρίσεις είναι οι:

Greek Hospitality Leader - κ. Γεράσιμος Φωκάς, πρόεδρος του Ομίλου Electra Hotels & Resorts
Greek Hospitality Influencer - κα Ιωάννα Δρέττα, CEO Marketing Greece
Greek Hospitality Mentor - κα Κωνσταντίνα Σβύνου, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και πρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων
Greek Hospitality Rising Star - κ. Στέλιος Ιωαννίδης, Επιχειρηματίας & Managing Director του Athens Utopia Ermou
Greek Hospitality Personality - κ. Ιωάννης Κυρίτσης, Owner της Axia Hospitality
Best Greek City Break Destination - Δήμος Αθηναίων
Best Greek Hospitality Region - Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Τα βραβεία ολοκληρώθηκαν σε διάστημα 5 ωρών σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο με ασφάλεια για όλους τους συντελεστές, με τους προσκεκλειμένους να παρακολουθούν τα βραβεία μέσα από την LiveOn πλατφόρμα και το gha.liveon.tech, ενώ δεν έλειψε και η συζήτηση για το μέλλον του τουρισμού εν μέσω πανδημίας, με τις εκτιμήσεις για πλήρη ανάκαμψη να δείχνουν προς το 2023.

Τα Greek Hospitality Awards 2020 πραγματοποιήθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, της ΔΕΘ HELEXPO, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Δείτε όλους τους νικητές εδώ.