Τρία πανέμορφα ινσταγκραμικά μέρη του κόσμου

cinque-terre
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η ομορφιά τους μοιάζει εξωπραγματική, το καθένα για διαφορετικούς λόγους, τόσο που μοιάζουν σαν να έχουν δημιουργηθεί για το... Instagram.

Cinque Terre, Ιταλία
Με τόσα χρώματα, η περίφημη περιοχή Cinque Terre στις δυτικές ακτές της Ιταλίας δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητο τον επισκέπτη. Όμορφα μεσαιωνικά χωριά, εκκλησίες, παραδοσιακά εργαστήρια και πεντανόστιμη κουζίνα, όλα σε ένα κάδρο που μοιάζει παραμυθένιο.

La Boca, Μπουένος Άιρες
Ο Caminito είναι ο διάσημος δρόμος της πόλης στις όχθες του ποταμού Riachuelo κι όσο κι αν αυτή η γειτονιά έχει μια εκκεντρική χροιά, η επεξήγηση αυτής είναι πολύ πιο πρακτική. Τα σπίτια χτίστηκαν από άχρηστα αντικείμενα του ναυπηγείου και βάφτηκαν με ό,τι μπογιά περίσσευε. Το «ζωντανό» αυτό τετράγωνο, σήμερα, φωτίζει την εργατική γειτονιά και την έχει ανεβάσει σε τουριστικό προορισμό για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Γαλάζια λίμνη, Ισλανδία
Κοιτώντας απλώς μια φωτογραφία μπορείτε να νιώσετε τον ατμό αυτού του φυσικού, γεωθερμικού spa. Βρίσκεται στην Ισλανδία, μόλις 40 χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα του Ρέικιαβικ και σίγουρα αποτυπώνεται εντυπωσιακά στις φωτογραφίες.