Τις Τετάρτες πάμε Πάρνηθα

parnitha
ΤΡΙΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Αντί για after work drinks, προτιμήστε after work αποδράσεις με τους Active Sundays.

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε μεσοβδόμαδα να κάνουμε μια μίνι απόδραση και μάλιστα μετά τη δουλειά; Σίγουρα όχι οι Active Sundays, αφού είναι αυτοί που μας παροτρύνουν να ξεχάσουμε για λίγο τις έγνοιες μας και να ανέβουμε στην Πάρνηθα μαζί τους.

Η δραστήρια αυτή ομάδα αποδράσεων πεζοπορίας ξεκίνησε στις 21/10 τις ActiveHike Parnitha Wednesdays After Work και σκοπεύει να τις καθιερώσει, ώστε αυτή την ημέρα της εβδομάδας να είναι μια απόδραση από τη βαβούρα της πόλης στον καθαρό αέρα και τη φύση της Πάρνηθας.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στις 17.00 το απόγευμα με στόχο να προλάβετε το ηλιοβασίλεμα, με την Αθήνα και την Εύβοια στο… πιάτο, ενώ θα τελειώνουν στις 21.00.

Οι Active Sundays εναρμονίζονται πλήρως στους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν από τις Αρχές. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφάλειας και προστασίας για την υγεία που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ, οι συμμετοχές θα είναι περιορισμένες και κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα διατηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Η συγκεκριμένη περιπέτεια έχει βαθμό δυσκολίας 1 (3 'βουναλάκια'), γι’ αυτό αν είστε αρχάριοι κάντε κλικ εδώ για να δείτε κατά πόσο αυτή η περιπέτεια είναι κατάλληλη για εσάς.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εγγραφή και παρουσίαση του σχετικού εισιτηρίου στο κινητό σας επιτόπου. Η μετακίνηση προς/από την Πάρνηθα θα γίνει με μέσο που διαθέτει ο καθένας που κάνει εγγραφή. Λεπτομέρειες για το ακριβές σημείο συνάντησης (αν η έναρξη της πεζοπορίας πχ. θα είναι στο πάρκιγνκ του τελεφερίκ ή Θρακομακεδόνες ή πάνω στο βουνό) θα δοθούν μόνο στους συμμετέχοντες, το μεσημέρι πριν την πεζοπορία.

Για την συγκεκριμένη πεζοπορία συστήνεται να έρθετε με πεζοπορικά μποτάκια, μπατόν, φακό κεφαλής (κι έξτρα μπαταρίες), σακίδιο με σνακ, νερό, προσωπικό φαρμακείο, αντισηπτικό χεριών, fleece, αντιανεμικό ή αδιάβροχο και σακουλίτσα για τα σκουπίδια σας.

Το κόστος είναι 16,37 ευρώ/άτομο.

Info
Active Sundays@Parnitha
κάθε Τετάρτη