Κρουαζιέρες με δωρεάν ταξιδιωτική κάλυψη ανακοίνωσε η Celestyal Cruises

celestyal-cruises
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η εταιρεία κρουαζιέρας που εξειδικεύεται στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο εντάσσει στη συνολική τιμή της κρουαζιέρας και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη και για Covid-19.

Χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, η Celestyal Cruises θα παράσχει ταξιδιωτική ασφάλιση σε όλες τις νέες, μεμονωμένες κρατήσεις που πραγματοποιούνται από τώρα έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 και αφορούν τις κρουαζιέρες του πρώτου εξαμήνου Μαρτίου-Ιουνίου 2021, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα. Ο στόχος είναι φυσικά η εξασφάλιση μεγαλύτερης ασφάλειας και σιγουριάς στους επιβάτες της, με μια ταξιδιωτική ασφάλιση που θα εντάσσεται στη συνολική τιμή της κρουαζιέρας και θα παρέχεται από την Allianz Global Assistance.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση περιλαμβάνει κάλυψη των ιατρικών και νοσοκομειακών εξόδων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την Covid-19, των εξόδων μεταφοράς στο πλησιέστερο νοσοκομείο και των εξόδων μετάβασης στο επόμενο λιμάνι προσέγγισης, καθώς και της ταξιδιωτικής δαπάνης επιστροφής στο σπίτι, εάν απαιτηθεί, λόγω ασθένειας αλλά και αποζημίωση για την κρουαζιέρα που δεν πραγματοποιήθηκε. Επίσης, με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να αναβαθμίσουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα, ώστε να περιλαμβάνει, επίσης, κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού.  

Σύμφωνα με το ταξιδιωτικό πλάνο της εταιρίας, στις 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο για το 2021 με το Celestyal Experience, μια κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Τρεις Ήπειροι», που θα περάσει από την Αθήνα και τη Ρόδο, το Κουσάντασι της Τουρκίας, το Ashdod του Ισραήλ, το Port Said της Αιγύπτου και τη Λεμεσό της Κύπρου.