Το Highlander Adventure Mt. Olympus μεταφέρεται για το 2021

spinalogka-kriti
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η παγκόσμια πεζοπορική διοργάνωση αναβάλλεται λόγω πανδημίας για τον επόμενο χρόνο.

Τo HIGHLANDER Adventure, η υψηλών προδιαγραφών παγκόσμια περιπέτεια σε φυσικό πεδίο, η οποία ξεκίνησε το 2017, από την Κροατία, με σκοπό να αναδείξει την πεζοπορική εμπειρία ως παράγοντα «ευ ζην», θα διεξαχθεί στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο, στις 6-10 Οκτωβρίου 2021.

Έπειτα από μία χρονιά όπου αρκετές αθλητικές διοργανώσεις ματαιώθηκαν, τo HIGHLANDER Adventure επιστρέφει πολλά υποσχόμενο, δημιουργώντας μία πεζοπορική γιορτή γεμάτη με μοναδικές εμπειρίες. Χωρίς κανένα αίσθημα ανταγωνισμού,  συμμετέχοντες διαφόρων εθνικοτήτων θα χρειαστεί να καλύψουν ~102 χλμ μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών, όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες διοργανώσεις που έχουν λάβει χώρα σε Κροατία, Αυστρία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Το HIGHLANDER Adventure απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης, που θέλουν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες διαβίωσης στην ύπαιθρο, που κυνηγούν την περιπέτεια και που θέλουν να γνωρίσουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τις ίδιες ανησυχίες. Γίνετε μέλος στο HIGHLANDER community και ανακαλύψτε τα πιο σημαντικά βουνά του κόσμου, ξεπερνώντας τα προσωπικά σας όρια #HighlanderGreece #AdventureofaLifetime

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 1η Δεκεμβρίου 2020, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν άμεσα νέα και ανακοινώσεις στα κανάλια επικοινωνίας της διοργάνωσης:

Website: https://highlanderadventure.com/olympus/en-us

Facebook: https://www.facebook.com/highlanderolympus/

Instagram: https://www.instagram.com/highlandergreece/?igshid=14pzdpbuxvptg

Βίντεο: https://youtu.be/zS5SM9NgR-o