Ποια είναι η πιο ασφαλής αεροπορική εν μέσω πανδημίας;

ptisi-aeroplano-covid-19
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Έπειτα από αξιολογήσεις περισσότερων από 230 αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως, το Safe Travel Barometer κατέληξε στην πιο ασφαλή.

Η Emirates είναι η αεροπορική εταιρία που κατακτά την κορυφή ανάμεσα στις πιο ασφαλείς του κόσμου, με βάση την αντίδρασή της στην πανδημία του Covid-19, σύμφωνα με το Safe Travel Barometer, που λανσαρίστηκε το 2020 για την παρακολούθηση την παγκόσμιας υγείας ταξιδιωτών και των μέτρων ασφαλείας, τις πρωτοβουλίες για την άνεση των ταξιδιωτών και τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία, που επηρεάζει την απόφαση ενός ταξιδιώτη στις νέες πρωτοφανείς συνθήκες.

Η εν λόγω αεροπορική που έχει θέσει υψηλά στάνταρ στην ασφάλεια με βάση τις επιταγές της βιομηχανίας μετά την επαναλειτουργία της τον Μάιο, βρέθηκε στην κορυφή με σκορ ασφαλούς ταξιδιού 4,4 στα 5, ξεπερνώντας 230 αεροπορικές εταιρίες του κόσμου.

Το σκορ υπολογίστηκε με βάση ανεξάρτητη εξέταση 26 παραμέτρων υγείας και ασφάλειας που αξιολόγησε τα πρωτόκολλα ασφάλειας, την άνεση των ταξιδιωτών και την υπεροχή των υπηρεσιών.

Τα ενισχυμένα μέτρα βιοασφάλειας που έλαβε η αεροπορική εταιρία περιλαμβάνουν τη διανομή κιτ υγιεινής, τα προστατευτικά διαχωριστικά που τοποθετήθηκαν στο check-in και τον έλεγχο διαβατηρίων, τον προσωπικό προστατευτικό εξοπλισμό, τα νέα πρωτόκολλα ασφάλειας για το προσωπικό καμπίνας και τους υπαλλήλους του αεροδρομίου που έχουν επαφή με κόσμο, αλλά και οι βελτιωμένες διαδικασίες καθαρισμού των αεροσκαφών, με συχνή καθαριότητα και απολύμανση κάθε 45 λεπτά κατά τη διάρκεια των πτήσεων, μεταξύ άλλων μέτρων.

Η Emirates άνοιξε επίσης τον δρόμο και στην άνεση των ταξιδιωτών, προσφέροντας πρώτη δωρεάν μάσκα Covid-19 ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας κατά το ταξίδι. Η πολιτική κρατήσεων της εταιρίας προσφέρει επίσης μεγάλη ευελιξία και αίσθημα εμπιστοσύνης στο σχεδιασμό του ταξιδιού, αφού οι ταξιδιώτες έχουν την επιλογή να αλλάξουν τις ημερομηνίες ή να επεκτείνουν την ισχύ του εισιτήρίου τους για δύο χρόνια.