Τι μάθαμε από τα World Travel Awards 2020

taksidi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οι τελευταίοι εννέα μήνας υπήρξαν μια πραγματική δοκιμασία για το ταξίδι και τον τουρισμό. Κάποιοι προορισμοί και brands, ωστόσο, θα αποχαιρετήσουν το 2020 με περισσότερη αισιοδοξία, αφού κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν στα 27α World Travel Awards.

Η Πορτογαλία εξασφάλισε πολλαπλές νίκες
Αν και οι Μαλδίβες, που επανεκκίνησαν τον διεθνή τουρισμό τον Ιούλιο, κέρδισαν τον τίτλο του World Leading Destination για πρώτη φορά το 2020, η Πορτογαλία παρουσιάστηκε κυρίαρχη, με τη Μαδέρα να κερδίζει τον τίτλο του Κορυφαίου Νησιώτικου Προορισμού, τη Λισαβόνα να παίρνει τον τίτλο του Κορυφαίου City Break προορισμού και την Αλγκάρβε να σηκώνει περήφανα τον τίτλο World’s Leading Beach Destination.

Τα brands που ξεχωρίζουν είναι τα Four Seasons και Sandals
Τα Four Seasons και Sandals παραμένουν ανάμεσα στα κορυφαία brand που εμπνέουν εμπιστοσύνη στον κόσμο, με το πρώτο να κερδίζει τον τίτλο του World’s Leading Luxury Hotel Brand και το δεύτερο να ξεχωρίζει ως World’s Leading All-Inclusive Company για το 2020.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα συνεχίζουν να διαπρέπουν
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν επίσης ανάμεσα στους μεγάλους νικητές για φέτος, με την Etihad Airways του Άμπου Ντάμπι να κερδίζει τον τίτλο της Κορυφαίας Αεροπορικής Εταιρίας και την Emirates του Ντουμπάι να ψηφίζεται ως Κορυφαία Αεροπορική στην Business Class. Ακόμη, το Dubai International Airport επιλέχθηκε ως το Κορυφαίο Αεροδρόμιο του Κόσμου, και το Armani Hotel Dubai κέρδισε τον τίτλο του World’s Leading Hotel για το 2020.

H Royal Caribbean και η Norwegian Cruise Line έθεσαν τον πήχη ψηλά
Η Royal Caribbean International και η Norwegian Cruise Line έλαβαν ξεχωριστές διακρίσεις, αφού ψηφίστηκαν ως World’s Leading Cruise Brand και World's Leading Cruise Line αντίστοιχα. Τα δύο brand βάζουν στόχο να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη φήμη τους, όταν θα επιστρέψει η κρουαζιέρα για τα καλά.

Νέες είσοδοι κερδίζουν κορυφαίους τίτλους
Με θέα ένα εκπληκτικό πανόραμα στον ορίζοντα του Ντουμπάι, το Address Sky View κέρδισε τον τίτλο του World’s Leading New Hotel. Επίσης, το Emerald Maldives Resort & Spa ψηφίστηκε ως World’s Leading New Resort.

Sani Resort

Οι νικητές της Ελλάδας
Οι τίτλοι δεν έλειψαν και σε κορυφαία ελληνικά brand, με το Elounda Beach Hotel & Villas στην Κρήτη να κερδίζει τον τίτλο του Europe's Leading Beach Resort 2020, αλλά και του Europe's Leading Luxury Villa Resort 2020, το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, να ανακηρύσσεται Europe's Leading Boutique Resort 2020, το Grand Resort Lagonissi να διακρίνεται ως Europe's Leading Conference Resort 2020, αλλά και ως Europe's Leading Luxury Island Resort 2020, το Sani Resort στη Χαλκιδική ως Europe's Leading Family Resort 2020, το Grand Forest Metsovo ως Europe's Leading Landmark Hotel 2020, το The Magnificent Villa Sunset @ Casa del Mar, Mykonos, Greece ως Europe's Leading Luxury Hotel Villa 2020, το Elounda Bay Palace ως Europe's Leading Seafront Resort 2020 και το Porto Zante Villas & Spa, Greece να ξεχωρίζει ως Europe's Leading Villa Resort 2020.

Αν θέλετε να δείτε όλους τους νικητές κάντε κλικ εδώ.