Το Porto Carras της Χαλκιδικής θα ανοίξει πάλι την Άνοιξη

porto-carras
ΤΡΙΤΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αλλάζει χέρια το Porto Carras Grand Resort και ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο.

Με στόχο να παράσχει φροντίδα, ξεκούραση και ασφάλεια σε όλους τους επισκέπτες του, το Porto Carras Grand Resort της Χαλκιδικής πρόκειται να ανοίξει ξανά στις 29 Απριλίου του 2021, υπό νέα διοίκηση και ιδιοκτησία.

Το resort είναι μέλος της Belterra Investments από τον Απρίλιο του 2020 και σύμφωνα με τη νέα διοίκηση, η φιλοσοφία του θα επικεντρωθεί στην παροχή προσωποποιημένων εμπειριών διακοπών και χαλάρωσης, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ικανοποίηση στους επισκέπτες και δίνοντας έμφαση στις τελευταίες πρακτικές βιωσιμότητας στη φιλοξενία.

Προς το παρόν η ομάδα διοίκησης βρίσκεται στη φάση εξέλιξης τόσο των ξενοδοχειακών υπηρεσιών όσο και της μαρίνας και των αθλητικών εγκαταστάσεων, με στόχο τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση στη γαστρονομία, την ευεξία, τις δραστηριότητες, τις παιδικές εγκαταστάσεις, τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας. 

Να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα περιλαμβάνει 4 ξενοδοχεία, τα Villa Galini, Meliton, Sithonia, Marina Village & Yacht Club, συνεδριακά κέντρα, καζίνο, μαρίνα, κέντρα θαλασσοθεραπείας και σπα, γήπεδο γκολφ και το οινοποιείο Domaine Porto Carras.