Το Athens Capital Hotel κάνει virtual art tours

athens-capital-hotel-mgallery-collection
ΤΡΙΤΗ, 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Υποστηρίζοντας ότι η Τέχνη αποτελεί πυλώνα πολιτισμού και φιλοξενίας κι έχοντάς την βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία του, το Athens Capital Hotel-MGallery Collection παρουσιάζει μια μοναδική online ξενάγηση στα έργα Τέχνης που φιλοξενεί.

Η Τέχνη φαίνεται πως πρωταγωνιστεί δυναμικά στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, αφού είναι παρούσα σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, φέρνοντας κοντά ανθρώπους από κάθε σημείο του κόσμου, μεταφέροντας το μήνυμα του «μαζί» ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Με τις ημέρες των γιορτών να πλησιάζουν σημαίνοντας την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερης για όλους χρονιάς, το ξενοδοχείο συστήνει τον art χαρακτήρα του διαδικτυακά μέσα από έναν χορό όμορφων στιγμών και συναισθημάτων, όπως ταιριάζουν στις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προετοιμάζοντας τους φίλους του για όσα θα ζήσουν όταν θα έχουν και πάλι τη δυνατότητα να το επισκεφθούν.

Τα φώτα ανάβουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου με την μπαλαρίνα Έλλη Τσιτσιπά να ισορροπεί με μαεστρία στις πουέντ της στους ρυθμούς των πιο ξεχωριστών γιορτινών μελωδιών ξεναγώντας σας παράλληλα στην εμπειρία φιλοξενίας που το Athens Capital Hotel-MGallery Collection προσφέρει. Πιρουέτες στη μαρμάρινη σκάλα που μαρτυρά το παρελθόν και γίνεται γέφυρα για το σύγχρονο παρόν και μέλλον, περίτεχνες φιγούρες μπροστά από τα αυθεντικά έργα Τέχνης που κοσμούν κάθε γωνιά του ξενοδοχείου.

Ο χορός γίνεται το εφαλτήριο για μια σειρά από virtual art tours που θα ξεκινήσουν να παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Athens Capital Hotel-MGallery Collection με τη νέα χρονιά. Η εικαστική σύμβουλος του ξενοδοχείου, Μαρία Μιγάδη, μιλά για τη φιλοσοφία της συλλογής που διαθέτει το Athens Capital Hotel-MGallery Collection, τη σκέψη γύρω από την τοποθέτηση κάθε έργου, αφηγείται την ιστορία τους και σκιαγραφεί το ύφος των καλλιτεχνών μεταφέροντας το πνεύμα της σύγχρονης ελληνικής Τέχνης.

Φιλοξενία και Τέχνη συναντώνται με τον πιο δημιουργικό τρόπο, σε ένα ταξίδι που θα μας συντροφεύει μέχρι να κινηθούμε ελεύθερα ξανά, ώστε να ζήσουμε την εμπειρία του Athens Capital Hotel-MGallery Collection από κοντά.

Διαβάστε περισσότερα για το Athens Capital Hotel εδώ