Ένας Έλληνας στα Ιμαλάια

eyzin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Αντώνης Συκάρης θα προσπαθήσει να φθάσει στην κορυφή του Κ2… χειμώνα, με την ΕΥ ΖΗΝ στο πλευρό του.

Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό του βρίσκεται ο ορειβάτης Αντώνης Συκάρης, το οποίο είναι η χειμερινή κατάκτηση της υψηλότερης κορυφής της οροσειράς Karakoram, το σημείο Κ2, στα Ιμαλάια. Με την υποστήριξη της ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε., η περιπέτεια αυτή δίνει ένα μήνυμα ελπίδας να μην σταματάμε την προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας, να πιέζουμε τα όριά μας, να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας, να έχουμε όνειρα!

Ο Αντώνης Συκάρης αναχώρησε για το Πακιστάν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 όπου,  μαζί με άλλους 11 διεθνούς φήμης ορειβάτες και 15 έμπειρους Sherpas, θα ξεκινήσει το ταξίδι του προς την επίτευξη ενός στόχου γεμάτου προκλήσεις.

Το Κ2 βρίσκεται στο Πακιστάν και αποτελεί το πιο δύσκολο βουνό του κόσμου και τη δεύτερη υψηλότερη κορυφή, μετά το Έβερεστ. Μάλιστα οι θυελλώδεις άνεμοι και οι τρομακτικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, δεν επέτρεψαν σε καμία από τις προηγούμενες προσπάθειες των ορειβατών να φθάσουν στην κορυφή.

Τιμής ένεκεν η ΕΥ ΖΗΝ Greece Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στη διοργάνωση βιωματικών εταιρικών δραστηριοτήτων (team-building), ταξιδιών, συνεδρίων και εκδηλώσεων, τροποποίησε το λογότυπό της για την συγκεκριμένη ενέργεια δίνοντας το μήνυμα ότι οι κορυφές υπάρχουν για να τις κατακτούμε, με ταπεινότητα και σεβασμό.