Οι New York Times προτείνουν Άνδρο

andros
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Κι όμως! Μέσα στα μέρη που μας προτρέπουν οι New York Times να αγαπήσουμε για φέτος βρίσκεται και το πανέμορφο κυκλαδονήσι της Άνδρου.

Από το Isfahan του Ιράν μέχρι το Llanos της Κολομβίας, οι New York Times έφτιαξαν τη δική τους λίστα με τα 52 αγαπημένα τους μέρη στον κόσμο, τα οποία μας προτρέπουν να γνωρίσουμε και να αγαπήσουμε μέσα στο 2021, κορωνοϊού επιτρέποντος. Ανάμεσά τους, στην 25η θέση, βρίσκουμε και έναν ελληνικό προορισμό, μακριά από τους συνηθισμένους, αφού οι NYTπροτείνουν την Άνδρο.

Δίνοντας έμφαση στη φιλοξενία που βρίσκεται στην καρδιά των πάντων του νησιού, το δημοσίευμα αναφέρεται στο πόσο «ζεστό» είναι το μέρος, καλωσορίζει τους πάντες και ο αέρας του μυρίζει λουλούδια, μέσα από τη ματιά της Maria Dal Pan που έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το νησί.

Στη λίστα βρίσκονται προορισμοί από διάφορες χώρες του πλανήτη, όπως το Huanchaco του Περού, το Lahore στο Πακιστάν, το Svalbard στη Νορβηγία, η Αλμπέρτα στον Καναδά, το Ladakh της Ινδίας και πλήθος άλλων γνωστότερων και μη προορισμών, από τη μία άκρη του κόσμου έως την άλλη.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.