Φωτογραφικό ταξίδι σε όμορφες πόλεις του πλανήτη μας

ntournstain-austria
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Συνεχίζουμε τα «ταξίδια» μέσω της οθόνης του κινητού μας και αυτή τη φορά γνωρίζουμε όμορφες πόλεις του πλανήτη, που δεν είναι και τόσο γνωστές.

Φράιμπουργκ, Γερμανία
Είναι ο τόπος που άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγάλος συγγραφές, Νίκος Καζαντζάκης. Βρίσκεται στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης στη Γερμανία και το ιστορικό του κέντρο είναι γραφικό και πολύχρωμο σαν καρτ-ποστάλ.

Ρίμινι, Ιταλία
Το χρώμα δεν λείπει από το Ρίμινι της Ιταλίας, χτισμένο κοντά στην ακτή της Αδριατικής Θάλασσας, ανάμεσα στους ποταμούς Μαρέκια και Αούζα.

Κολμάρ, Αλσατία, Γαλλία
Βορειοανατολικά της Γαλλίας, η πανέμορφη αυτή πόλη βρίσκεται στον «δρόμο του κρασιού της Αλσατίας» και είναι η πρωτεύουσα των αλσατικών κρασιών.

Ντούρνσταϊν, Αυστρία
Στην κοιλάδα Βαχάου της Αυστρίας, στις όχθες του Δούναβη, το Ντούρνσταϊν είναι μια ιστορική πόλη με οινική ιστορία και πολύ τουρισμό.

Τσέσκι Κρούμλοβ, Τσέχικη Δημοκρατία
Στην περιοχή της νότιας Βοημίας στην Τσέχικη Δημοκρατία, το Τσέσκι Κρούμλοβ είναι μια μικρή πόλη, με ιδιαίτερη γοτθική αρχιτεκτονική, όπου ξεχωρίζει το κάστρο Κρούμλοβ, ένα από τα μεγαλύτερα της Βοημίας.

Iruya, Αργεντινή
Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στη βόρεια Αργεντινή, σε υψόμετρο 2.780 μέτρων.

Μπανφ, Αλμπέρτα, Καναδάς
Μια από τις αρκετά δημοφιλείς πόλεις στην Αλμπέρτα του Καναδά, το Μπανφ φημίζεται για το ορεινό τοπίο που το περιτριγυρίζει και τις θερμές πηγές, ενώ στο Πάρκο των 6,5 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων φιλοξενεί αρκούδες και ελάφια.