Οι πιο ωραίες φωτογραφίες της χιονισμένης Αθήνας

oi-pio-oraies-fotografies-tis-xionismenis-athinas-15 ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΡΙΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Η κακοκαιρία «Μήδεια» μας συστήνει το λευκό τοπίο.

Στο χιόνι βυθίστηκε σήμερα η Αττική με την κακοκαιρία «Μήδεια» να απλώνει τα λευκά της πέπλα μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι κάτοικοι της πρωτεύσουσας ξύπνησαν σήμερα με παγωμένο αέρα καθώς πυκνή χιονόπτωση σημειωνόταν από τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Οι χιονοπτώσεις συνεχίστηκαν ασταμάτητα κατά την διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό και σπάνιο τοπίο με αποτέλεσμα μκροί και μεγάλοι να ξεχυθούν στους δρόμους για λίγο χιονοπόλεμο.

Η Ακρόπολη, το Σύνταγμα και οι μεγάλες αρτηρίες του οδικού δικτύου της πόλης ντύθηκαν στα λευκά. Οι Εύζωνες φόρεσαν τις κάπες τους. Και κάποιοι τρομερά τολμηροί δεν χάλασαν τις συνήθειές τους και... βούτηξαν στα δεν-θέλουμε-να-ξέρουμε-πόσο-κρύα νερά της θάλασσας. 

Φυσικά δεν έλειψαν τα προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις επισης καταγράφηκαν και συνεχίζουν να καταγράφονται προβλήματα ηλεκτροδότησης και προβλήματα στις μετακινήσεις. Οι εμβολιασμοί αναβλήθηκαν για σήμερα και τα σούπερ μάρκετ κλείνουν νωρίτερα. 

Εμείς βάζουμε μια κούπα ζεστή σοκολότα, ευχόμαστε να είστε όλοι ασφαλείς και «ξεφυλλίζουμε» τις πιο όμορφες φωτογραφίες της «λευκής» Αθήνας. 

INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Eurokinissi / EUROKINISSI
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
Eurokinissi / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
INTIME NEWS / ΑΒΡΑΜΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Eurokinissi / ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
SOOC / George Vitsaras/ SOOC
REUTERS / STELIOS MISINAS
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Eurokinissi / EUROKINISSI
INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
REUTERS / COSTAS BALTAS

Να σημειωθεί ότι οι πυκνές χιονοπτώσεις, που σημειώνονται από το βράδυ της Δευτέρας κατά τη δεύτερη φάση της κακοκαιρίας θα συνεχιστούν έως το πρωί της Τετάρτης, όμως με μειούμενη ένταση από αργά το βράδυ της Τρίτης.