Destino Pacha Mykonos: νέο θέρετρο έρχεται στο νησί των ανέμων

destino-pacha-mykonos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο Όμιλος Pacha ξεκινά τη διεθνή επέκτασή του από τη Μύκονο, με ένα θέρετρο που θα εντυπωσιάσει.

Από την 1η Ιουνίου 2021, η Μύκονος θα προσθέσει μια ακόμη επιλογή στη λίστα με τα πολυτελή θέρετρα, με το Destino Pacha Mykonos από τον Όμιλο Pacha να ξεκινά την λειτουργία του με την εκκίνηση του καλοκαιριού.

Από την Ίμπιζα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, με θέα τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, το Destino Pacha Mykonos προσφέρει 34 δωμάτια, με έξι ευρύχωρες σουίτες και συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες πινελιές, χαρακτηριστικές του ομίλου Pacha. Τα κομψά δάπεδα και το λευκό που επικρατεί συμπληρώνονται από φυσικό ξύλο, πέτρα και λινά υφάσματα, ενώ οι τιμές δωματίων ξεκινούν από 260 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Η πισίνα, το εστιατόριο, το lounge και το μπαρ βρίσκονται στην καρδιά της εμπειρίας του ξενοδοχείου και οι επισκέπτες θα ζήσουν την exclusive εμπειρία Pacha της Ίμπιζα, που έχει ταυτιστεί με την διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα. Όπως είναι αναμενόμενο, πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία.

Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα. 

ANDREAS BEKAS
Παράλληλα με το Destino, ο όμιλος εγκαινιάζει αυτό το καλοκαίρι και το Lío Mykonos. Μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία, η συναρπαστική και μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία προσγειώνεται μόνιμα στην Χώρα της Μυκόνου. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque και ακροβατικά, και τις γαστρονομικές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις.   

Ο Nick McCabe, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Pacha Group δηλώνει: «Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της γενέτειράς μας, και το άνοιγμα του Destino παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Μετά την έναρξη λειτουργίας στην Μύκονο, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση για το Casa Pacha Formentera, ένα νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο στο νησί Formentera, ενώ θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα ανοίγματα από το γνωστό brand to 2022. Στον όμιλο ανήκουν το Destino Pacha Resort, η γαστρονομική εμπειρία Lío, το The Pacha Hotel και το θρυλικό Pacha Nightclub.