Αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζήσει κάποιος το 2021

balenthia-ispania
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Αν κάποιος θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή αυτή τη χρονιά, οι παρακάτω πόλεις ενδείκνυνται σύμφωνα με δημοσίευμα του timeout.com.

Η χρονιά που πέρασε και αυτή που ήδη διανύουμε ήταν δύσκολη για ολόκληρο τον πλανήτη. Αν, όμως, αυτό σας ωθεί να κάνετε ριζικές αλλαγές στο μέλλον ή αν σχεδιάζατε να φύγετε στο εξωτερικό ούτως ή άλλως, μπορούμε να βοηθήσουμε, παραθέτοντάς σας τις πιο «ζωντανές» και συναρπαστικές πόλεις για να ζήσει κάποιος.

Στην κορυφή βρίσκεται η Βαλένθια, η εκθαμβωτική ισπανική πόλη, λόγω του ήπιου κλίματος, των υποδομών για ελεύθερο χρόνο και το ανεκτός κόστος σε υγεία και ενοίκια. Το 67% όσων ρωτήθηκαν, αναφέρουν ότι είναι εύκολο να κάνει κανείς νέους φίλους στην πόλη, διευκολύνοντας και τους πιο εσωστρεφείς εκεί έξω.

Επόμενη στη σειρά είναι η ηλιόλουστη Αλικάντε στο νότιο τμήμα της Βαλενθιανικής Κοινότητας, όπου οι συμμετέχοντες αναφέρουν ότι είναι πολύ εύκολο να στήσει κάποιος τη ζωή του, ενώ στη συνέχεια συναντάμε  τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η οποία είναι γνωστή για την ποιότητα ζωής, την καλοκαιρία και το ζωντανό κέντρο της.

Το top 10 συμπληρώνουν πόλεις όπως η Πόλη του Παναμά, η Σιγκαπούρη, η Μάλαγα, το Μπουένος Άιρες, η Κουάλα Λουμπούρ, η Μαδρίτη και το Άμπου Ντάμπι. Από την άλλη, πόλεις όπως η Ρώμη, το Παρίσι και το Δουβλίνο είναι προς αποφυγή λόγω του υψηλού κόστους ζωής.

Για τη δημιουργία αυτής της λίστας πόλεων ερωτήθηκαν περισσότεροι από 15 χιλιάδες μετανάστες από την InterNations.