Η Wizz Air μας στέλνει Ντουμπάι χωρίς καραντίνα

wizzair
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η αεροπορική ενημέρωσε ότι προσφέρει απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς Άμπου Ντάμπι, με δυνατότητα μετάβασης στο Ντουμπάι και μάλιστα χωρίς καραντίνα.

Όσοι είχαν ταξιδιωτικό στόχο να επισκεφτούν το Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι, τώρα έχουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού η Wizz Air Abu Dhabi προσφέρει απευθείας πτήσεις από Αθήνα προς το Άμπου Ντάμπι, με απευθείας και χωρίς επιβολή καραντίνας δυνατότητα μετάβασης και  προς το Ντουμπάι, το οποίο μπορεί να επισκεφτεί κάποιος οδικώς από το αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι.

Η Wizz Air Abu Dhabi είχε ανακοινώσει αρχικά ένα δίκτυο που περιλάμβανε προορισμούς όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρια, Κουτάισι, Λάρνακα, Οδησσό και Γιερεβάν, με επιπλέον προσθήκες να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Όσοι θέλουν, πάντως να ταξιδέψουν προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν να βρουν εισιτήρια στο wizzair.com, καθώς και στο mobile app της εταιρείας, ενώ αγοράζοντας το WIZZ Flex, έχουν τη δυνατότητα ακύρωσης έως και 3 ώρες πριν από την αναχώρηση με επιστροφή 100% του αρχικού κόστους του εισιτηρίου με πιστωτικό διάρκειας 3 μηνών.

Λόγω πανδημίας, η Wizz Air έχει λάβει ενισχυμένα μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια επιβατών και πληρώματος, ενώ με τα 4 νέα αεροσκάφη Airbus A321neo, παρουσιάζει χαμηλότερο οικολογικό αποτύπωμα στην περιοχή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.