Το luxe ξενοδοχείο του Pharrell στο Miami είναι φαντασμαγορικό

pharrell
ΤΡΙΤΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Ο γνωστός καλλιτέχνης Pharrell ανοίγει τους επιχειρηματικούς του ορίζοντες ετοιμάζοντας να ανοίξει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, τον επόμενο μήνα.

Ο Pharrell συνεργάστηκε με τον λάτρη της νυχτερινής ζωής του Μαϊάμι Dave Grutman προκειμένου να φέρει ένα νέο, πολυτελές ξενοδοχείο στο South Beach. Ο Grutman και ο Pharrell ονόμασαν το νέο τους απόκτημα «The Goodtime».

Στο τεύχος του περιοδικού Ocean Drive, οι συνεργάτες μιλούν για τα σχέδιά τους για το πολυτελές ξενοδοχείο που πρόκειται να ανοίξει επίσημα τον επόμενο μήνα.

«Το Goodtime θα φωτίσει αυτήν την κοινότητα. Οι άνθρωποι θα εμπνευστούν από αυτό που κάνουμε. Θα έχει καλή ενέργεια, καλά vibes». δήλωσε ο Pharrell στο Ocean Drive. 

Ο Grutman, ο οποίος κατέχει επίσης το nightclub LIV στο Μαϊάμι, θα μπορούσε να έχει επιλέξει οποιονδήποτε καλλιτέχνη για να συνεργαστεί. «Θα μπορούσε να με κοιτάξει σαν έναν άλλο μουσικό , αλλά βλέπει περισσότερα από αυτό», είπε ο Pharrell. «Βλέπει πράγματα που οι άνθρωποι μερικές φορές δεν ξέρουν για τον εαυτό τους, και βλέπει πράγματα στην κοινότητα που ίσως, η ίδια η κοινότητα δεν έχει δει από μόνη της εδώ και πολύ καιρό», προσθέτει.

Το εσωτερικό του ξενοδοχείου που καλύπτει ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Washington Ave. θα έχει το ντεκόρ του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Ken Fulk. Υπάρχουν 266 δωμάτια διαθέσιμα για τους επισκέπτες, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στον χώρο της πισίνας, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με καμπάνες, VIP lounge χώρο και εξωτερικό μπαρ.

Το «Goodtime» αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Απρίλιο και οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 155 δολάρια τη βραδιά.