Ξεκινά η τρίτη υβριδική εκδήλωση του Greek Panorama Virtual

kokkari-samos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σε online περιβάλλον συνεχίζεται το Greek Panorama, αποτελεί την πρώτη διεθνή virtual τουριστική έκθεση.

Ξεκίνησε στις 21/1 και στις 18/3 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη υβριδική εκδήλωση της έκθεσης Greek Panorama Virtual, με τιμώμενες περιοχές τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τον Δήμο Ρεθύμνης. Στο πλαίσιο του Greek Panorama Virtual, που πραγματοποιείται με την αιγίδα του ΕΟΤ, με τη συμμετοχή του euronews και με διασύνδεση με Ελβετία, Σκανδιναβία και Γαλλία, η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να προβληθεί σε 15 χώρες, με τις ομορφιές της και την τουριστική της διάσταση.

Στο πλαίσιο της τρίτης αυτής έκθεσης, θα υπάρχει αφιέρωμα στον οινοτουρισμό και τις αερομεταφορές, ενώ θα ανοιχτούν κρασιά της Σάμου, του Ρεθύμνου και του Αττικού Αμπελώνα ζωντανά στο στούντιο.

Η έκθεση θα συνεχίσει τις υβριδικές της εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις του στούντιο της εταιρείας Podimatas SA κάθε μήνα με διάφορες θεματικές που αφορούν τον τουρισμό, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου και όποιοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις βιντεοσκοπημένες στο κανάλι youtube της έκθεσης. Ακόμα, τα ηλεκτρονικά περίπτερα θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της όλο το 24ωρο για όλο το χρόνο, στο πλαίσιο των καινοτομιών που προωθεί η έκθεση.