Η Βρετανία έρχεται πιο κοντά με τα νέα δρομολόγια της Ryanair

ryanair
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Η low-cost εταιρία ετοιμάζεται για ένα ταξιδιάρικο καλοκαίρι, με νέες πτήσεις και δρομολόγια που συνδέουν την Ελλάδα με την Βρετανία.

Η Σαντορίνη, η Ζάκυνθος και η Πρέβεζα συνδέονται με το Stansted το Λονδίνου με 2 πτήσεις την εβδομάδα για τον κάθε προορισμό, συνθέτοντας τις νέες πτήσεις της Ryanair που φέρνει πιο κοντά την Ελλάδα με τη Βρετανία.

Ταυτόχρονα, η low cost εταιρία αναοίκωσε επιπλέον πέντε πτήσεις την εβδομάδα που αφορούν την Κέρκυρα και τη Ρόδο. Συγκεκριμένα, τα νέα δρομολόγια αφορούν τις πτήσεις Birmingham – Κέρκυρα, Κέρκυρα – East Midlands, Κέρκυρα – Manchester, Κέρκυρα – Southend και Stansted – Ρόδος.

Οι νέες πτήσεις και τα δρομολόγια δρομολογούνται από 1η Ιουλίου, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να κάνουν κράτηση πετώντας με χαμηλούς ναύλους και με τη δυνατότητα μηδενικού τέλους της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής σχεδίων.

Όπως δήλωσε και ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, Jason McGuinness, oι καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν τώρα να επιλέξουν από περισσότερα από 20 δρομολόγια και 5 επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις σε χαμηλές τιμές προς ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.