Η British Airways έρχεται στο σπίτι με home dining A' θέσης

british-airways
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Tο home dining είναι άλλη μια υπηρεσία που προκύπτει από την έλλειψη της εμπειρίας του ταξιδιού, για όσους θέλουν να γευτούν ξανά (ή για πρώτη φορά) τις γεύσεις της Α’ θέσης.

Οι πιο δεινοί ταξιδιώτες που λόγω πανδημίας περιορίστηκαν για καιρό και τους λείπουν οι πτήσεις, μπορούν να αναβιώσουν μέρος της εμπειρίας, δοκιμάζοντας στο σπίτι τους τις γεύσεις της πρώτης θέσης, χάρη στη νέα συνεργασία της British Airways με την Feast Box και την Do & Co.

Η αεροπορική συνεργάστηκε με τις δυο εταιρίες για να δημιουργήσει ένα limited edition kit μαγειρικής, το οποίο θα μεταφέρει την γαστρονομική εμπειρία από την πρώτη θέση της αεροπορικής, στο σπίτι.

Το κάθε kit περιλαμβάνει ένα μενού τεσσάρων πιάτων εμπνευσμένο από το πολυτελές φαγητό που σερβίρεται στο αεροπλάνο, με επιλογή σε χορτοφαγικά πιάτα, ψάρι και κρέας. Στο kit υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά για να μαγειρέψει κάποιος το ανάλογο μενού, όπως επίσης και η συνταγή, αλλά και πληροφορίες.

Κάθε kit κοστίζει 80 λίρες για δύο άτομα και έρχεται στο σπίτι, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ξεκινήσει, ούτως ώστε οι ταξιδιάρες ψυχές εκεί έξω να απολαύσουν το γεύμα που τόσο τους έχει λείψει, χωρίς να είναι 38 χιλιάδες πόδια πάνω από το έδαφος.