Το Makedonia Palace ανοίγει σε λίγες ημέρες

makedonia-palace
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η μεγάλη επιστροφή του εμβληματικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου.

Έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του με ασφάλεια και τα υψηλότερα στάνταρ λειτουργικής υπεροχής είναι και πάλι το Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης, που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του σε λιγότερο από μία εβδομάδα, στις 20 Απριλίου.

Ακολουθώντας τις επιταγές της υγειονομικής κρίσης που διέκοψε την παγκόσμια ροή και κοιτώντας το μέλλον του ταξιδιού και της φιλοξενίας, το Makedonia Palace δημιούργησε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες του, με την υπογραφή του.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Safely Together, το οποίο ενσωματώνει μέτρα υγείας και ασφάλειας παγκόσμιου βεληνεκούς, με αυστηρές μεθόδους απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις, το Makedonia Palace είναι έτοιμο να καλωσορίσει τους επισκέπτες του με ασφάλεια, στα 276 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες.

Από το άνοιγμά του στη Θεσσαλονίκη το 1971, ήταν η πρώτη φορά που το ξενοδοχείο έπρεπε να κλείσει τις ιστορικές του πόρτες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι’ αυτό και έχει ετοιμάσει μια ειδική “Welcome Back” προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όπου για τις πρώτες κρατήσεις μέχρι τις 15 Μαΐου θα υπάρξει έκπτωση 15%.

Info
https://makedoniapalace.com/