Το Cove Paros είναι το νέο highlight των Κυκλάδων

cove-paros
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Μια νέα πρόταση διαμονής σε απόσταση αναπνοής από την Νάουσα της Πάρου έρχεται να προσφέρει high-end αισθητική και αυθεντική κυκλαδίτικη φιλοξενία σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του συμπλέγματος.

Έπειτα από μια απαιτητική χρονιά για τον τομέα του τουρισμού, η Πάρος ετοιμάζεται να προσθέσει έναν ακόμη «άσο στο μανίκι» της, με το νέο boutique ξενοδοχείο κυκλαδίτικης αισθητικής και ομορφιάς, Cove Paros.

Το νέο ξενοδοχείο θα ανοίξει μέσα στον Ιούνιο, σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα, διατηρώντας μίνιμαλ αισθητική και αιγαιοπελαγίτικη αύρα, με μαγευτική θέα στο Αιγαίο, ηρεμία και αίσθηση της ιδιωτικότητας. Όλα αυτά έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και παροχές του ξενοδοχείου, που βρίσκεται πάνω στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, οργανωμένη παραλία ανοιχτή και για εξωτερικούς επισκέπτες.

Χτισμένο σε κυκλαδίτικους τόνους και με τις θερμές αποχρώσεις να επικρατούν, τον σχεδιασμό του Cove Paros επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο eDje. Οι καθαρές γραμμές, τα γήινα υλικά και οι λεπτομέρειες που εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον επικρατούν στις 45 κομψές σουίτες, με φόντο την κυκλαδίτικη αύρα του νησιού και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Cove Signature Suites, μια εξαιρετική συλλογή από 5 σουίτες με πρωτοποριακή αισθητική, στις οποίες ο εξωτερικός χώρος αποτελεί συνέχεια του εσωτερικού. Οι σουίτες διαθέτουν επίσης ιδιωτικές πισίνες, ενώ είναι ιδανικές τόσο για οικογενειακές διακοπές, όσο και για μια lifestyle καλοκαιρινή απόδραση.

Τη γαστρονομική πρόταση του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί ο σεφ Γκίκας Ξενάκης, λάτρης και δημιουργός της νέας ελληνικής κουζίνας, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο Aleria και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau. Φέτος το καλοκαίρι, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα, συστήνοντας το εστιατόριο “Raδa”, όπου τολμάει να επαναπροσδιορίσει την νησιωτική γαστρονομική παράδοση, τιμώντας τις πρώτες ύλες, και τους θησαυρούς της κυκλαδίτικης γης. Το εστιατόριο βρίσκεται επάνω στην παραλία και υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των καλοκαιρινών γεύσεων, τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες.

Συμπληρώνοντας το μοναδικό αυτό κολλάζ εμπειριών, ο Βασίλης Κυρίτσης, συνιδιοκτήτης και bartender του κορυφαίου The Clumsies, καταφθάνει στην Πάρο με ένα αξεπέραστο custom made μενού και προτάσεις σε signature cocktails και premium spirits, σπιτικά υλικά, πρωτότυπα virgin cocktails και δροσιστικούς χυμούς που θα απογειώσουν τις μέρες στο νησί, με φόντο το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων και με τους ήχους του καλοκαιριού να κάνουν την κάθε στιγμή μαγευτική.