Το Πουέρτο Ρίκο κάνει το τέλειο δώρο στους εργαζόμενους

pouerto-riko
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2021

Το νησί της Κεντρικής Αμερικής «χαρίζει» ταξίδια δύο εβδομάδων για όσους θέλουν να κάνουν τηλεργασία με... λίγο καλύτερο φόντο.

Η τηλεργασία έχει μπει για τα καλά στην επαγγελματική μας ζωή τον τελευταίο χρόνο, γι’ αυτό και πολλοί αναζητούν τρόπους να την εμπλουτίσουν λίγο παραπάνω. Κάτι τέτοιο κάνει και το Πουέρτο Ρίκο.

Συγκεκριμένα, το νησί της Κεντρικής Αμερικής προσφέρει σε 6 άτομα, ταξίδια 2 εβδομάδων για όσους θέλουν να εργαστούν με τηλεργασία από εκεί, δωρεάν! Η “Work in Full Color” πρωτοβουλία έχει στόχο να δείξει πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να δουλέψει από εκεί, αλλά προτού αρχίσετε να μαζεύετε βαλίτσες, να σας πούμε ότι αφορά μόνο αμερικανούς πολίτες, καθώς δεν απαιτείται διαβατήριο, συνάλλαγμα και η ζώνη ώρας είναι ίδια με την Ανατολική Ακτή για τον μισό χρόνο και με μια ώρα διαφορά τον υπόλοιπο.

Για να προβληθούν τα πλεονεκτήματα αυτής της δράσης, οι 6 «τυχεροί» θα βρεθούν σε διάφορες τοποθεσίες στο νησί, ενώ με το πέρας της εργάσιμης ημέρας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το Πουέρτο Ρίκο, τις γεύσεις, τους ανθρώπους, τα αξιοθέατά του και τις παραλίες του.