To Summer Senses Luxury Resort της Πάρου ετοιμάζεται για το καλοκαίρι

summer-senses
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2021

Έπειτα από μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, το Summer Senses Luxury Resort είναι έτοιμο να χαρίσει στους φιλοξενούμενούς του, ένα ονειρεμένο ταξίδι στο αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι κοντά και το αγαπημένο νησί της Πάρου παραμένει πάντα δημοφιλές στις κυκλαδίτικες αποδράσεις, με το Summer Senses Luxury Resort να αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές επιλογές του για διαμονή.

Από τις 20 Μαΐου, το πολυτελές 5* ξενοδοχείο θα χαρίσει και πάλι στους φιλοξενούμενούς του τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας που έχει εγγυηθεί τα προηγούμενα χρόνια, γεμάτη από τις γεύσεις και τα αρώματα των Κυκλάδων, με το εστιατόριο Galazia Hytra να ανοίγει και πάλι τις πόρτες του με ένα μενού γεμάτο εκπλήξεις!

Τι σας περιμένει στο Summer Senses Luxury Resort; 
Στο απόλυτα εναρμονισμένο με το κυκλαδίτικο τοπίο ξενοδοχείο, σαν μικρός οικισμός απλωμένος σε έναν λόφο δίπλα στο Πίσω Λιβάδι και στη Μάρπησσα, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε υψηλού επιπέδου φιλοξενία, εξυπηρέτηση και υπηρεσίες στα 100 δωμάτια και σουίτες του, πάντα με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου με το βλέμμα να αγναντεύει τη Νάξο, την Ίο και τα Κουφονήσια. Για βουτιές με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι σας περιμένουν οι δύο πισίνες του κι αν θέλετε περισσότερη ιδιωτικότητα, οι σουίτες με την ιδιωτική πισίνα σας την εγγυώνται.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε πολλές και διαφορετικές επιλογές για φαγητό και ποτό στα δύο εστιατόρια και δύο μπαρ του. Οι λάτρεις της γαστρονομίας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ξανά την ωραιότερη εμπειρία δείπνου στο νησί, στο εστιατόριο Galazia Hytra που ταξίδεψε στην Πάρο μέσα από τη συνεργασία του Summer Senses Luxury Resort με το βραβευμένο με αστέρι Michelin® αθηναϊκό εστιατόριο Hytra. Με ξεχωριστά πιάτα που πρεσβεύουν την ελληνική δημιουργική κουζίνα, μοντέρνες τεχνικές και πάντα εξαιρετική πρώτη ύλη, η ομάδα του εστιατορίου έχει καταφέρει να αναδείξει το ξενοδοχείο σε γαστρονομικό προορισμό

Το Gaia Restaurant προσφέρει δυνατές γεύσεις φτιαγμένες από τα πιο αγνά υλικά και εκπληκτική θέα στον θαλασσινό ορίζοντα. Στο εστιατόριο φιλοξενείται καθημερινά ένα a la carte μενού θαυμάσιων επιλογών για μεσημέρι και βράδυ αλλά και ένα λαχταριστό ελληνικό πρωινό γεμάτο παραδοσιακά προϊόντα.

Και για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης με συντροφιά ένα δροσιστικό αναψυκτικό, ποτό ή νόστιμα σνακ, υπάρχει πάντα το Hydor Pool Bar, από το πρωί για χυμό και smoothies δίπλα στην πισίνα μέχρι το βράδυ για premium ποτά και signature cocktails. 

Στο Irida Lounge Bar, το water bar του ξενοδοχείου, θα γνωρίσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού απολαμβάνοντας από μαύρο και ξινό νερό μέχρι αρτεσιανό και βιταμινούχο.

Κι αφού απολαύσετε όλα τα παραπάνω, μπορείτε να χαλαρώσετε στο Anassa Spa by Idolo του Summer Senses Luxury Resort με μια τεράστια γκάμα ολιστικών θεραπειών που θα αναζωογονήσουν σώμα και πνεύμα ή να κάνετε τη γυμναστική σας στο Anassa Gym.

Έπειτα από όλα αυτά, θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Πάρου, αφού το Summer Senses Luxury Resort αποτελεί μια εξαιρετική αφετηρία για κοντινές εξορμήσεις στις μαγευτικές παραλίες του νησιού, σε παρθένους μυστικούς κολπίσκους αλλά και για επισκέψεις στα κοντινά γραφικά χωριά όπως το Πίσω Λιβάδι, η Μάρπησσα και ο Πρόδρομος. Επιπλέον, η παραλία της Πούντας βρίσκεται σε απόσταση δύο λεπτών με τα πόδια από το ξενοδοχείο, για όσους επιθυμούν να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά για μια ανάσα δροσιάς! 

Διαβάστε την εμπειρία μας στο Summer Senses Luxury Resort εδώ