Το 100% Hotel Show επιστρέφει αναβαθμισμένο τον Νοέμβριο

ksenodoxeio-poluteleia-pisina
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η επόμενη διοργάνωση του 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο και θα είναι απολύτως εναρμονισμένη με τις συνθήκες της εποχής, αλλά και αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα.

Στο MEC Παιανίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 19-22 Νοεμβρίου 2021 η 9η διοργάνωση του 100% Hotel Show, η Premium Έκθεση για Ξενοδόχους και Villa Owners, η οποία φέτος περισσότερο από ποτέ θα εστιάσει στην τεχνογνωσία και την παρουσίαση νέων λύσεων και καινοτομιών, με το βλέμμα σαφώς στραμμένο στην ανάπτυξη και μετεξέλιξη της Ξενοδοχειακής Επιχειρηματικότητας.

Σε αυτή την upgraded version του, το 100% Hotel Show εξασφαλίζει ασφαλείς συνθήκες διεξαγωγής, αναβάθμιση του εκθεσιακού μοντέλου, στοχευμένες παρεμβάσεις στον τρόπο λειτουργίας της έκθεσης, όπως επίσης και συστηματική καταγραφή και παρουσίαση όλων των νέων τάσεων και καινοτομιών που αναμένεται να διαμορφώσουν το ξενοδοχειακό προϊόν του αύριο.

Η έκθεση φέτος θα εστιάσει σε δυο βασικούς άξονες: α) τη δημιουργία ενός ασφαλούς, αλλά και 100% επαγγελματικού περιβάλλοντος για επιχειρηματικές επαφές και networking μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, και β) την επιλογή, φιλοξενία και παρουσίαση όλων των σύγχρονων λύσεων, που θα επιτρέψουν στους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και Τουριστικού Κλάδου να ανταποκριθούν πλήρως στις νέες, συνεχώς μεταβαλλόμενες, ανάγκες του χώρου, και του προϊόντος που προσφέρουν.

Προκειμένου να επιτευχθούν οι παραπάνω στόχοι, η Διοργανώτρια Εταιρεία Demand Fairs & Media έχει ήδη στρατηγικά σχεδιάσει μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες και παρεμβάσεις. Συνεπώς, το φετινό 100% Hotel Show 2021 θα έχει περισσότερους ελεύθερους χώρους για την αποφυγή συνωστισμού, θα δώσει μεγάλη σημασία στην ανάπτυξη της διαδικασίας των προκαθορισμένων ραντεβού και θα προχωρήσει σε επιδότηση τετραγωνικών μέτρων για ειδικές κατηγορίες περιπτέρων.

Επιπρόσθετα, προγραμματίζει την Παράλληλη Online Διοργάνωσή του για Απομακρυσμένη Συμμετοχή, παρέχοντας Virtual Booth σε όλους τους Εκθέτες, ενώ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπρόσθετων θεματικών ζωνών σε σχέση με την Ασφάλεια των Ξενοδοχείων και τον Cοvid-19, εστιάζοντας τόσο στον Σχεδιασμό όσο και στο Operation, αλλά και στις λύσεις που αφορούν το Προσωπικό των Καταλυμάτων. 

Με στόχο τη μεγαλύτερη διευκόλυνση των εκθετών, το 100% Hotel Show έχει διαμορφώσει νέους τρόπους συμμετοχής, τόσο με προκατασκευασμένα περίπτερα αναβαθμισμένης αισθητικής και λειτουργικότητας, όσο και με Standing Spots των 5 m2, διασφαλίζοντας αφενός την ασφάλεια και αφετέρου τη μείωση των σχετικών εξόδων συμμετοχής. 

Τέλος, τα Workshops του 100% Hotel Show αποκτούν ακόμη περισσότερο διαδραστικό χαρακτήρα, αφού μεγάλο μέρος τους θα στηρίζεται πλέον σε ερωτήσεις του κοινού. Εκτός από το ειδικά διαμορφωμένο Workshop Stage, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθεί τα workshops και στα open space lounges και να αλληλεπιδρά online με τους ομιλητές.