Η Σουηδία μετατρέπεται στο μεγαλύτερο open bar του κόσμου

kokteil-fusi-kalokairi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Όλη η χώρα ένα μπαρ, με τις μεγαλύτερες κοινωνικές αποστάσεις που έχουν γίνει ποτέ.

Μια διαφορετική ματιά στα τοπικά κοκτέιλ δίνει η Σουηδία, τοποθετώντας σε διάφορες τοποθεσίες της χώρας, 16 τραπέζια, τα οποία μπορούν να κλείσουν οι επισκέπτες και να απολαύσουν DIY συνταγές κοκτέιλ σε απίστευτα φυσικά σκηνικά.

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει το 2019, όταν η Σουηδία λάνσαρε το Edible Country, το μεγαλύτερο DIY γκουρμέ εστιατόριο της χώρας, με συνταγές από βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ. Το concept, που μέχρι τώρα περιλάμβανε μόνο φαγητό, πλέον επεκτείνεται και σε κοκτέιλ, με έναν συνδυασμό ποτών που αντικατοπτρίζουν την τοπική φύση και παραγωγή.

Οι επισκέπτες μπορούν να αναμείξουν μόνοι τους τα συστατικά που βρίσκονται στη φύση, με βάση τις συνταγές από τους ειδικούς στο χώρο του ποτού, στο πλαίσιο της Drinkable Country εμπειρίας, που ξεκίνησε από τις 15 Ιουνίου. Οι συνταγές δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να ανακαλύψει τη φύση της Σουηδίας, τα φρούτα, τα μούρα, τα λαχανικά, τις πηγές, αφού όλα είναι ανοιχτά για όλους, σε αυτό το τεράστιο open bar.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται σίγουρα για έναν συναρπαστικό τρόπο να ζήσει κανείς την εμπειρία του κοκτέιλ και να ανακαλύψει το φυσικό περιβάλλον της χώρας.