5 ξενοδοχεία στην Αθήνα με απολαυστική πισίνα

fresh-pisina
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Είτε πρόκειται να επισκεφτείτε την Αθήνα και η πισίνα αποτελεί προαπαιτούμενο στη διαμονή σας, είτε θέλετε να αποδράσετε στην ίδια σας την πόλη κάνοντας μια δροσερή βουτιά, τα παρακάτω ξενοδοχεία σας εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση by the pool, με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Fresh Hotel, κέντρο
Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, η πισίνα του Fresh Hotel φιλοξενεί μακροβούτια με θέα όλη την Αθήνα, με φόντο την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, στον 9ο όροφο στην ταράτσα δίπλα στο Air Lounge Bar & Restaurant, με κόστος 25 ευρώ καθημερινές με αναψυκτικό ή καφέ και 30 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Οι πιο δραστήριοι, φορέστε κάτι χαλαρό και άνετο και λάβετε μέρος στις συνεδρίες γιόγκα δίπλα στην πισίνα, με κόστος 20 ευρώ το άτομο. Info: Σοφοκλέους 26, Αθήνα, Ελλάδα, 210 5248511.

Divani Apollon Palace & Thalasso, Βουλιαγμένη
Αν θέλετε να κάνετε τη βουτιά σας στην πισίνα, αλλά να υπάρχει και θάλασσα στον ορίζοντά σας και ως επιλογή, κατηφορίστε προς τη Βουλιαγμένη και το Divani Apollon Palace & Thalasso. Στις δύο εξωτερικές πισίνες του με θαλασσινό νερό η είσοδος είναι 40 ευρώ τις καθημερινές (25 ευρώ για παιδιά 2 έως 12 ετών) και 50 ευρώ το Σαββατοκύριακο (35 ευρώ για παιδιά 2-12 ευρών) κι εκεί σας περιμένουν πολυτελείς ξαπλώστρες, signature κοκτέιλ ή λιχουδιές από το μενού και ειδικά σχεδιασμένα Jacuzzi για έξτρα χαλάρωση. Info: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 21 0891 1100.

President, Αμπελόκηποι
Για πανοραμική θέα στην πόλη από το ψηλότερο roof garden της Αθήνας, πακετάρετε τα μπανιερά σας και περάστε μια βόλτα από το ξενοδοχείο President, όπου μπορείτε να κάνετε τη βουτιά σας με μαγευτική θέα 360 μοιρών στην πόλη και να απολαύσετε το ποτό σας, να διαβάσετε το βιβλίο σας, να κάνετε ηλιοθεραπεία και να κολυμπήσετε κάτω από τον αττικό ουρανό. Η πισίνα είναι διαθέσιμη για χρήση καθημερινά από τις 9:30 μέχρι τις 18:00 και η τιμή εισόδου είναι 20 ευρώ τις καθημερινές και 30 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Info: Λεωφ. Κηφισίας 43, 210 6989000.

NIKOLAS_FANOS
Hilton, Ιλίσια
Η πισίνα του εμβληματικού ξενοδοχείου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν όαση στο κέντρο της πόλης, με υψηλές παροχές, καθαρές εγκαταστάσεις και φυσικά τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας, με αποστάσεις και απολυμάνσεις. Στην πισίνα του Hilton, θα πάτε όχι μόνο για κολύμπι και ηλιοθεραπεία αλλά και για το Oasis Pool Βar & Grill με τα εκπληκτικά κοκτέιλ και smoothies, όπως και για τα νοστιμότατα πιάτα. Η τιμή εισόδου είναι 28 ευρώ τις καθημερινές και 45 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και περιλαμβάνει πετσέτα, locker, χρήση αποδυτηρίων, ξαπλώστρα, ομπρέλα. Info: Βασιλίσσης Σοφίας 46, Ιλίσια, 210 7281000.

Green Hill Hotel, Λυκόβρυση
Μια πιο οικονομική λύση για όσους βρίσκονται στα βόρεια προάστια είναι το Green Hill Hotel στη Λυκόβρυση, ένα μικρό, συμπαθητικό ξενοδοχείο, το μοναδικό στην περιοχή Ηρακλείου, Πεύκης, Νέας Ιωνίας και Λυκόβρυσης. Στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου, υπάρχει πισίνα περιφραγμένη μέσα στο πράσινο και ένα pool bar που σερβίρει καφέ, κοκτέιλ, σαλάτες, μπέργκερ και club-sandwich. Η είσοδος για την είναι 10 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και 8 ευρώ καθημερινές. Info: Λεωφ. Αμαρουσίου, Πεύκη, 210 2850190.

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ