Πόσο κοστίζει το πιο ακριβό αεροπορικό εισιτήριο του κόσμου;

etihad
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Όσο κι αν υποθέτετε, βάλτε κάτι παραπάνω…

Στη λίστα με τα πιο ακριβά αεροπορικά του κόσμου, η Etihad των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εμφανίζεται πολλές φορές στη λίστα, ενώ κατακτά και την κορυφή, με την πτήση της Νέα Υόρκη-Άμπου Ντάμπι με Airbus 380 στις Residence Suites, όπου το εισιτήριο κοστίζει 54 χιλιάδες ευρώ.

Τι περιλαμβάνεται, όμως, σε αυτή την τιμή; Όσοι πληρώσουν ένα τέτοιου κόστους εισιτήριο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πτήση τους σε ένα χώρο τριών δωματίων με υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μπάνιο με ντουζιέρα, όπως επίσης και... προσωπικό μπάτλερ.

Στην αμέσως επόμενη θέση συναντάμε τη Lufthnasa στην Α’ θέση της πτήσης Νέα Υόρκη-Χονγκ Κονγκ, με περίπου 36 χιλιάδες ευρώ, όπου οι παροχές ξεκινούν πριν το ταξίδι. Μπορεί δηλαδή κάποιος να ζητήσει να τον μεταφέρει από το ξενοδοχείο στο exclusive lounge μια ολοκαίνουργια Porsche, ενώ το φαγητό της πτήσης είναι… Michelin-άτο.  

Στην 3η θέση βρίσκεται η Α’ θέση της Emirates Λος Άνζτελες-Ντουμπάι, όπου το one-way ticket κοστίζει περίπου 25 χιλιάδες ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει ιδιωτική σουίτα, κοινό σαλόνι με μπαρ, mini-bar και εγκαταστάσεις spa, με κιτ παροχών της Bulgary.