Μήπως φέτος χρειάζεσαι All Inclusive διακοπές;

relaxedcoupleoftouristsinluxurioushoteleatasianfood
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η αντιστροφή μέτρηση για τις διακοπές έχει αρχίσει και φέτος το καλοκαίρι, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε όλοι να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης!

Ειδικά όταν έχεις παιδιά,  το μυστικό της επιτυχίας  για να περάσεις καλές διακοπές χωρίς απρόοπτα, είναι η οργάνωση. Το all inclusive ξενοδοχείο σου παρέχει την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αυτό που έχεις κλείσει και συμφωνήσει, αυτό θα συναντήσεις. Ένα προστατευμένο περιβάλλον, σχεδιασμένο από επαγγελματίες για να σου λείψει τίποτα.

Εσύ θα χαλαρώνεις στην πισίνα, θα διαβάσεις το βιβλίο σου και την ίδια ώρα τα παιδιά θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με απόλυτη ασφάλεια. Υπέροχο συναίσθημα να μπορείς να απομονωθείς αλλά και να έχεις δίπλα σου τα παιδιά σου. Γεύσεις, θάλασσα, κοκτέιλς, παιχνίδια, εκδρομές!

Μέσα από το ekdromi.gr. θα βρεις τον προορισμό που ταιριάζει στις οικονομικές επιλογές σου αλλά και στο στυλ της οικογένεια σου. Όσο νωρίτερα το αποφασίσεις και κλείσεις, τόσο περισσότερες επιλογές θα έχεις για να εξασφαλίσεις καλύτερες τιμές για το κατάλυμα που ονειρεύεσαι.

Αν τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία, ένας λόγος παραπάνω να επιλέξεις all inclusive διακοπές. Υπηρεσίες baby sitting, επιλογές για βρεφικές τροφές στο εστιατόριο, κατάλληλα δωμάτια για την οικογένεια και πολλές επιλογές για δημιουργικές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες.

Αν μάλιστα είσαι λάτρης της αθλητικής ζωής, υπάρχουν επιλογές με γυμναστήρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις και παράκτιων αθλημάτων, που σε περιμένουν για να «κάψεις» γρήγορα όσες θερμίδες θα έχεις πάρει από τον υπερπλούσιο μπουφέ!

Μην ξεχάσεις να ενημερωθείς για τις οργανωμένες εκδρομές σε παραδοσιακούς οικισμούς, μουσεία, αλλά και πανηγύρια που είναι πολύ διαδομένα όλο το καλοκαίρι στη χώρα μας.

Τώρα, το go4more ,το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, σε συνεργασία με το ekdromi.gr, σου προσφέρουν την δυνατότητα να κάνεις κράτηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σου με επιπλέον κέρδος 15% σε go4more πόντους αλλά και 1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Προγραμμάτισε τώρα τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε οποιονδήποτε μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας επιθυμείς! Μπες στο ekdromi.gr, επέλεξε τον καλοκαιρινό προορισμό που σου ταιριάζει, κάνε την κράτησή σου έως και 23/07 με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κέρδισε ακόμα περισσότερα!

Δες όλες τις προσφορές εδώ