To NJV Athens Plaza πήρε το Χρυσό

athens-plaza
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Τα Hellenic Responsible Business Awards ολοκληρώθηκαν και το πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας ξεχώρισε για την ισορροπία ποιότητας, βιωσιμότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και εταιρικής διακυβέρνησης.

Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards για έκτη συνεχή χρονιά βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, σε μια τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την 1/7 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του ΣΕΒ.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Hellenic Responsible Business Awards, το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza τιμήθηκε με το βραβείο GOLD στον τομέα της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

H στρατηγική του Ξενοδοχείου για την Εταιρική Διακυβέρνηση βασίζεται στην εφαρμογή καλών πρακτικών Εταιρικής Υπευθυνότητας μέσα από διαφανείς διαδικασίες λήψης αποφάσεων σε καθημερινή βάση και στη θετική συμβολή σε μία αειφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα. Σήμερα, οι δράσεις και η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας έχουν ενσωματωθεί στο DNA της επιχειρηματικής δραστηριότητας του NJV Athens Plaza και του Ανθρώπινου Δυναμικού του και κάθε πρακτική που ακολουθεί βασίζεται σε αυτό.

Μέσα από το σύστημα διαχείρισης αειφορίας επιτυγχάνεται η ορθή διαχείριση περιβαλλοντικών, κοινωνικών, πολιτιστικών, δημοσιονομικών ζητημάτων και η στήριξη των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της υγείας, της ασφάλειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Κατά την περίοδο της πανδημίας, μάλιστα, το ξενοδοχείο λειτούργησε αδιάλειπτα κάνοντας το καλύτερο δυνατόν, βάσει των δύσκολων συνθηκών, ώστε να υποστηρίζει πάντα το πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Info
NJV Athens Plaza
Βασιλέως Γεωργίου Α', 2 - πλ. Συντάγματος