Το Μercure Rhodes Alexia ανοίγει τις πόρτες του στη Ρόδο

mercure-rhodes-alexia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το ξενοδοχείο σηματοδοτεί την άφιξη του brand Mercure στην Ελλάδα, επεκτείνοντας την παρουσία της Accor στη χώρα.

Η βασίλισσα των Δωδεκανήσων εκτός από υπέροχες παραλίες, 49 εκ των οποίων βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία, και όμορφη μεσαιωνική πόλη που αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας  Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και αέναο σύμβολο του περήφανου παρελθόντος, μας δίνει πολλές ξεχωριστές επιλογές για διαμονή. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί και το Mercure Rhodes Alexia, ένα κομψό city hotel που σηματοδοτεί την άφιξη της Mercure στην Ελλάδα και έρχεται να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Accor και τον τουριστικό χάρτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Με 136 δωμάτια, τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα, το Mercure Rhodes Alexia βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής της Ρόδου. Η παραλία Νιοχώρι βρίσκεται μόλις 50 μέτρα μακριά, ενώ μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του νησιού όπως το Κάστρο στην Παλιά Πόλη, το Μανδράκι και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου των Ιπποτών απέχουν λιγότερο από 2 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο. Το Mercure Rhodes Alexia αποτελεί την ιδανική βάση για εξερευνήσεις στο «Νησί των Ιπποτών», ενώ η άρτια καταρτισμένη concierge  ομάδα του ξενοδοχείου είναι στη διάθεσή σας για να προτείνει και να οργανώσει μια σειρά δραστηριοτήτων όπως μια απόδραση στις Ιαματικές Πηγές της Καλλιθέας ή μια ημερήσια εκδρομή στο γραφικό νησί της Σύμης.

Το εύρος των παροχών του Mercure Rhodes Alexia περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, αναζωογονητικές υπηρεσίες ευεξίας και περιποίησης στο υπερσύγχρονο spa του ξενοδοχείου, ενώ εξίσου δυνατές εμπειρίες επιφυλάσσουν στους καλεσμένους και τα δύο εστιατόρια του Mercure Rhodes Alexia, παρουσιάζοντας ένα πλήθος επιλογών που συνδυάζουν τις σύγχρονες γεύσεις με τις παραδοσιακές τεχνικές. 

Η Mercure αποτελεί ένα μοναδικό midscale brand που συνδυάζει τη δύναμη ενός διεθνούς δικτύου με αυθεντικές τοπικές εμπειρίες φιλοξενίας. Τα ξενοδοχεία Mercure, περισσότερα από 810 σε 60+ χώρες, βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες, στο κέντρο της πόλης, δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό. Η Mercure είναι μέρος της Accor, ηγέτιδας δύναμης παγκοσμίως στον κλάδο της ολιστικής φιλοξενίας (augmented hospitality) που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε 5.000 ξενοδοχεία και κατοικίες σε 110 χώρες.