Η Athens Flying Week επιστρέφει για 9η φορά

airshow-aeroplana
ΤΡΙΤΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Στο πλαίσιο της εντυπωσιακής Athens Flying Week που έρχεται τον Σεπτέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το νέο, υπερσύγχρονο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας να πετά στους ελληνικούς ουρανούς, εκτελώντας ελιγμούς που αψηφούν τη βαρύτητα!

Έπειτα από έναν χρόνο απουσίας εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19, το αγαπημένο Air Show, Athens Flying Week, επιστρέφει, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η οποία φέτος θα έχει συμμετοχές που θα ενθουσιάσουν τον κόσμο. Το γαλλικό Demo Rafale, για παράδειγμα, θα απογειωθεί από την Τανάγρα για μία συγκλονιστική επίδειξη των πτητικών του ικανοτήτων και θα εντυπωσιάσει με τη μοναδική του ευελιξία, αλλά και τον υπέροχο διάκοσμο που ετοίμασε για φέτος η γαλλική Πολεμική Αεροπορία.

Μαζί με το Rafale, από το Παρίσι καταφθάνει και η «Γαλλική Περίπολος», οι μοναδικοί Patrouille de France. Το ακροβατικό σμήνος από τη Γαλλία θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές με τις εναέριες χορογραφίες που εκτελεί με απαράμιλλη ακρίβεια. Από τη Σαουδική Αραβία έρχεται το εντυπωσιακό σμήνος επιδείξεων Saudi Hawks. Τα «γεράκια» του Ριάντ θα σας καταπλήξουν με τα ακροβατικά τους, ενώ στη στατική έκθεση, θα θαυμάσετε για πρώτη φορά στην Athens Flying Week το F-15 SA αλλά και το Tornado της Βασιλικής Αεροπορίας του Ριάντ. Από το event δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Δανοί με το εντυπωσιακό F-16 Display, αλλά και οι Πολωνοί με το F-16 Tiger.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν! Στη μεγαλύτερη στατική έκθεση των τελευταίων ετών, θα δείτε ακόμη το μοναδικό Typhoon Eurofighter και το Tornado της Γερμανικής Αεροπορίας, αλλά και το βέλγικο C-130, με το νέο – εντυπωσιακό διάκοσμο.

Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και στο φετινό Air Show, θα απολαύσετε όλα τα ιπτάμενα μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, από τα οποία δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα Super Puma και BK-117 του Πυροσβεστικού Σώματος. Ταυτόχρονα υπάρχουν και ιδιωτικές συμμετοχές, όπως η RC KAVALA Acro Team, ο Martin Graef της Aerobatic Eagle από την Αυστρία, ο πρωταθλητής Luca Bertossio με το Glider και ο Luca Salvadori της Silver Chicken από την Ιταλία, αλλά και η συμμετοχή της Ανεμολέσχης Αθηνών.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε με τα εισιτήρια που απευθύνονται σε εμβολιασμένους και γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της viva.gr.

Η ομάδα της Athens Flying Week έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να απολαύσετε ένα μοναδικό Air Show, καθήμενοι σε απόσταση αναπνοής από την πίστα προσγειώσεων/απογειώσεων της Τανάγρας, εύκολο και δωρεάν πάρκινγκ ακριβώς πίσω από το χώρο των θεατών, γιγαντοοθόνες για να μην χάσετε ούτε μία στιγμή από τις φαντασμαγορικές επιδείξεις, αλλά και τη μεγαλύτερη στατική έκθεση των τελευταίων ετών, πάντα με τις κατάλληλες αποστάσεις ώστε να μη δημιουργείται συνωστισμός.