Νέα εταιρία δίνει δυνατότητα απεριόριστης διαμονής σε διαμερίσματα στις ΗΠΑ

ergasia-spiti
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η αμερικάνικη εταιρία ανοίγει ένα νέο παράθυρο στη διαμονή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με την πανδημία, εκτός όλων των άλλων που κατανοήσαμε τον τελευταίο χρόνο, διαπιστώσαμε και ότι μπορούμε να ζούμε και να εργαζόμαστε από όποιο μέρος επιθυμούμε, εκτός του γραφείου –αρκεί να υπάρχει ένα σπίτι να μας φιλοξενήσει.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η Sentral, ένα δίκτυο κοινοτήτων αστικών κατοικιών, το οποίο λανσαρίστηκε πρόσφατα κι έχει στόχο να καθιερώσει μια νέα κατηγορία στην ευέλικτη διαμονή, την Home+, η οποία επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που οι άνθρωποι ζουν, ταξιδεύουν και δουλεύουν.

Η νέα αυτή κατηγορία συνδυάζει τις ανέσεις ενός σπιτιού, με την περιπέτεια του ταξιδιού σε μια πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν ανάμεσα σε επιπλωμένα και μη επιπλωμένα σπίτια σε όλο τον κόσμο, με ευέλικτες επιλογές διάρκειας της διαμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό μπορεί να σημαίνει επιλογές διαμονής για 1 μήνα και άνω ή bookings ανά ημέρα, μέχρι και 29 ημέρες, σε σπίτια με όλες τις ανέσεις, designer διακόσμησης και επίπλωσης ή μη, με χώρο εργασίας κ.ο.κ.

Μάλλον η τάση της τηλεργασίας ήρθε για να μείνει και το ταξίδι σταδιακά προσαρμόζεται (και) σε αυτό.